Sötét nap ez

2022. május 24. 19:20

Hadházy Ákos
Facebook
Megszavazták az új kormányt, úgy módosították a Tákolmányt, hogy teljhatalmat adtak saját maguknak.

„Sötét nap ez. Az elcsalt választás után létrejött »parlament« ma megszavazta az új kormányt és úgy módosította a Tákolmányt, hogy a kormány az oroszok ukrajnai agresszióját használva ürügyül teljhatalmat adhasson saját magának. A kormány megköszönte és ki is hirdette a vészhelyzetet, tehát saját korlátlan teljhatalmát.

Orbán a járvány után új ürügyet keresett tehát a rendeleti kormányzáshoz, amiről Kövér már 2013 óta álmodozik. Gondolom újra megtiltják, hogy rendőrök, tűzoltók, egészségügyi dolgozók felmondjanak, valószínűleg a tanárokat is hozzácsapják ( A mai nap másik tragikus híre, hogy felmond az állampolgári engedetlenséget először bejelentő tanár. Neki sietnie kell, ha tényleg lépni akar....)

Gondolom, korlátozni fogják ismét a gyülekezési és sztrájk jogot. Az is biztos, hogy az információ adást is ugyanúgy (vagy még jobban) korlátozzák majd , mint a járványra hivatkozva tették.

Egy azonban biztos. A kormány teljhatalmat kapott és a fentieket, vagy ezeknél cifrább dolgokat bármikor megteheti. A parlament pedig az eddiginél is jelentéktelenebb színjátékká silányul.”

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak neked sötét, mert te egy sötét figura vagy lóf...házi!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés