Sötét nap ez

2022. május 24. 19:20

Megszavazták az új kormányt, úgy módosították a Tákolmányt, hogy teljhatalmat adtak saját maguknak.

2022. május 24. 19:20
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Sötét nap ez. Az elcsalt választás után létrejött »parlament« ma megszavazta az új kormányt és úgy módosította a Tákolmányt, hogy a kormány az oroszok ukrajnai agresszióját használva ürügyül teljhatalmat adhasson saját magának. A kormány megköszönte és ki is hirdette a vészhelyzetet, tehát saját korlátlan teljhatalmát.

Orbán a járvány után új ürügyet keresett tehát a rendeleti kormányzáshoz, amiről Kövér már 2013 óta álmodozik. Gondolom újra megtiltják, hogy rendőrök, tűzoltók, egészségügyi dolgozók felmondjanak, valószínűleg a tanárokat is hozzácsapják ( A mai nap másik tragikus híre, hogy felmond az állampolgári engedetlenséget először bejelentő tanár. Neki sietnie kell, ha tényleg lépni akar....)

Gondolom, korlátozni fogják ismét a gyülekezési és sztrájk jogot. Az is biztos, hogy az információ adást is ugyanúgy (vagy még jobban) korlátozzák majd , mint a járványra hivatkozva tették.

Egy azonban biztos. A kormány teljhatalmat kapott és a fentieket, vagy ezeknél cifrább dolgokat bármikor megteheti. A parlament pedig az eddiginél is jelentéktelenebb színjátékká silányul.”

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robogo72
2022. május 27. 11:06
Nincs hírérték, nincs változás. A kutya ugat, a karaván halad.
Harula
2022. május 25. 21:15
Ugyebár kétharmaddal Alkotmányt módosítani... ki és kik is járultak ehhez hozzá? Régen ez nem így volt. Most így van.
Simon Attila
2022. május 25. 17:53
Tudod mit lófasz doktor? Baszd szájba a jó kúrva anyádat a ravatalon! Nem is értem, hogy miért vagy még a politikában. A parlamentbe nem akarsz bejárni, csak a fizetés kellene. Rohadjál meg!
Vakfolt
2022. május 25. 16:56
Munkahelyeden voltál már? Vagy nem mered a pofádat égetni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik