Én BIZTOS vagyok benne, hogy a propaganda által megtévesztett választók rosszul döntöttek

2022. május 20. 10:59

Mélyen elkeserít, hogy az ellenzék egyik vezető arca ezt nem érti meg.

2022. május 20. 10:59
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Karácsony Gergely egy minapi interjúban arról beszélt, hogy a parlamenti munkáról, azaz a választás tisztaságáról szóló vita »elitfoci«, ami »nem érdekli az embereket«.

1) Igen, a szabadság, a demokrácia visszaállítása érezhetően kevesebb embert érdekel, mint például az alapvető élelmiszerek ára. Viszont az a helyzet, hogy a demokratikus választások feltételeinek kiharcolása nélkül nemigen kerülünk abban a helyzetben, hogy döntéshozóként ráhatásunk legyen utóbbira. Az, hogy ez sikerül-e, valóban csak azon múlik, hogy hányan hajlandóak CSELEKEDVE részt venni az »elitfociban«, azaz nyomást gyakorolni a kormányra a demokráciáért. Mélyen elkeserít, hogy az ellenzék egyik vezető arca ezt nem érti meg.

2) Nem értem, hogy mi akadályoz, vagy akadályozott meg bennünket abban, hogy MINDKÉT témáról – a demokrácia hiányáról és jóléti kérdésekről is – beszéljünk, a demokráciáért pedig tegyünk is (ha már utóbbiról ellenzékben csak beszélni tudunk)?

3) Főpolgármester Úrtól személyesen is meg fogom kérdezni:

- Demokratikus, tisztességes, valódi választásnak gondolja-e a legutóbbi két választást?

- Ha nem, milyen módon kívánja elérni, hogy a következő olyan legyen?

- Az Alkotmánybíróság gyalázatos módon elkaszálta a kínai egyetemről és a munkanélküli segélyről szóló népszavazásokat. Ezt az ügyet is elitfocinak gondolja-e? Ha nem, tervez-e TENNI valamit az ügyben a felháborodott Facebook-poszton kívül?

4) Arról az ellenzékről, amelyiknek ő az egyik vezető arca, összességében hasonló a véleményünk, mint amit a Válaszonline-interjúban megfogalmazott. De vele ellentétben én BIZTOS vagyok benne, hogy a propaganda által megtévesztett választók rosszul döntöttek, hogy a kormányra szavaztak.”

Fotó: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2022. május 22. 23:39
Ezúttal a lódoktor elemzése helyes. Ha nem dőlt volna be még mindig sok választó a bal-liberálisok propagandájának, meglett volna a Fidesz négyötöde vagy öthatoda. Ha ez marad az ellenzék, és ha a szemkilövető pojáca még mindig vezető szerepet játszik benne, 2026-ban meg is lesz.
szürkeSzarvas
2022. május 22. 04:55
"Ilyen a box.." Hülyegyerek.
NTLLK
2022. május 21. 22:14
"Én BIZTOS vagyok benne, hogy a propaganda által megtévesztett választók rosszul döntöttek" Hát persze, lódoktor, hiszen megválasztottak!
formaegy
2022. május 21. 10:16
Elég nagy szégyen azokra akik rád szavaztak. Emberileg nullák! - NULLÁK! Jut eszembe. Az EU-s értékeket betartod? Tetves vagy már? Lapostetűd is van? Csepeg a zsír a hajadból? Retkes már a tested? Tudod, van egy lehetőséged. LMBTQ - ingyen, bérmentve le, és kinyalnak. Köp!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik