Én BIZTOS vagyok benne, hogy a propaganda által megtévesztett választók rosszul döntöttek

2022. május 20. 10:59

Hadházy Ákos
Facebook
Mélyen elkeserít, hogy az ellenzék egyik vezető arca ezt nem érti meg.

„Karácsony Gergely egy minapi interjúban arról beszélt, hogy a parlamenti munkáról, azaz a választás tisztaságáról szóló vita »elitfoci«, ami »nem érdekli az embereket«.

1) Igen, a szabadság, a demokrácia visszaállítása érezhetően kevesebb embert érdekel, mint például az alapvető élelmiszerek ára. Viszont az a helyzet, hogy a demokratikus választások feltételeinek kiharcolása nélkül nemigen kerülünk abban a helyzetben, hogy döntéshozóként ráhatásunk legyen utóbbira. Az, hogy ez sikerül-e, valóban csak azon múlik, hogy hányan hajlandóak CSELEKEDVE részt venni az »elitfociban«, azaz nyomást gyakorolni a kormányra a demokráciáért. Mélyen elkeserít, hogy az ellenzék egyik vezető arca ezt nem érti meg.

2) Nem értem, hogy mi akadályoz, vagy akadályozott meg bennünket abban, hogy MINDKÉT témáról – a demokrácia hiányáról és jóléti kérdésekről is – beszéljünk, a demokráciáért pedig tegyünk is (ha már utóbbiról ellenzékben csak beszélni tudunk)?

3) Főpolgármester Úrtól személyesen is meg fogom kérdezni:

- Demokratikus, tisztességes, valódi választásnak gondolja-e a legutóbbi két választást?

- Ha nem, milyen módon kívánja elérni, hogy a következő olyan legyen?

- Az Alkotmánybíróság gyalázatos módon elkaszálta a kínai egyetemről és a munkanélküli segélyről szóló népszavazásokat. Ezt az ügyet is elitfocinak gondolja-e? Ha nem, tervez-e TENNI valamit az ügyben a felháborodott Facebook-poszton kívül?

4) Arról az ellenzékről, amelyiknek ő az egyik vezető arca, összességében hasonló a véleményünk, mint amit a Válaszonline-interjúban megfogalmazott. De vele ellentétben én BIZTOS vagyok benne, hogy a propaganda által megtévesztett választók rosszul döntöttek, hogy a kormányra szavaztak.”

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kész Zoltán, Ha(t)házy megnyilvánulásai nyilvánvalóvá teszik, hogy az ellenzéki indulókat a megkereshető pár forint érdekelte, amikor nekiálltak a választásnak.
Ami persze fontos, de hol vannak már a választók náluk? Azok vagy hülyék, vagy a sajátjaikra is szarnak.
Szépen kinyírják ezek magukat kb. 1 év alatt.

a propaganda által megtévesztett választók

faszhazi, ezt ugy hivjak hogy meg kell gyozni a valasztokat. azt is a kormany tegye helyettetek?

Akkora szarban van az ellenzék, hogy most már tényleg elő kell állniuk valami újjal. Nem tudom elképzelni, hogy az ellenzéki szavazók nagy többsége hajlandó lenne erre a vesztes hatosfogatra szavazni 2026-ban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés