Fergeteges tréfát osztott meg Kövér László házelnökről Föld S. Péter

2022. május 20. 17:31

Nem bírjuk abbahagyni a nevetést.

2022. május 20. 17:31
null

Föld S. Péter humorizál(ni próbál) a Facebook-oldalán. Klasszikusokat érdemes betűhíven hozni. Íme:

„- Kövér úr, miért mászkál itt hajnali négy órakor, négykézláb a parlament folyosóján?

- Elgurult a gyógyszerem.”

No comment.

(Fotó: Kövér László, az Országgyűlés titkos szavazással megválasztott elnöke aláírja az eskü szövegét az Országgyűlés alakuló ülésén a Parlamentben 2022. május 2-án. Az egyedüli jelöltre érvényes szavazatot 183 képviselő adott le, közülük 170-en igennel, 13-an nemmel szavaztak.MTI/Koszticsák Szilárd)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lmcwelt
2022. május 23. 16:37
Ezt a viccett a majom kinézetű Földes rég elmondhatja magáról, neki több évtizede elgurult!
Vakfolt
2022. május 23. 13:01
Ez biztosan ilyen életrajzi ihletésű "vicc".
tevevanegypupu
2022. május 23. 07:51
Föld S világéletében a legvisszataszitóbb alakok közé tartozik, külseje és lelkiállapota fényes biizonyiték egyfajta olyan gyűlöletember tipusra, ami miatt a többieket világszerte utálják..mert utálják, senki ne ringassa magát abban az illuzióban, hogy kedvelik, tisztelik vagy örömmel veszik jelenlétüket bárhol, ahol ilyen megnyilvánulásokkal próbálnak kompenzálni. Kövér jó politikus, harmadszor házelnök, rendszerváltó pártalapitó..az a gyűlölet és mocskolódás amit Gyurcsány is próbált elinditani és aztán fokozni..a bizonyiték arra, hogy ezek az alakok tudják, hogy soha az életben nem lesznek vele azon a szinte, ahol Kövér áll normális emberként..Ötödszöri, mondhatni fergeteges bukásuk is erre a bizonyiték.
amca
2022. május 22. 21:24
Megnéztem a honlapját. Aha Már értem Megint 1 tscoró Moneynélküli Sztne milliárdos lenni. Mint a NER lovagok.. aha. Rossz hírem van Tschoró maradsz..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik