„Dögölj meg! Gyerünk, ugorj!” – kiabálták az autósok az öngyilkosságra készülő fiúnak

2022. május 20. 21:01
Amikor a rendőröket meglátta a fiatal, annyit mondott nekik, hogy „Lőjetek le!” A kiérkező járőrök megakadályozták a tragédiát.

Szerda délután egy fiatal fiú a Margit hídról akarta levetni magát a Dunába, és csak a szerencsén múlott, hogy a rendőrök időben vissza tudták őt rántani a korlát víz felőli oldaláról – számol be a Blikk. Fináncz Dominik telefonálás közben észrevette, hogy egy reményvesztett fiú a Margit-hídon akar öngyilkos lenni. Egyből letette a telefont, majd odament hozzá, s kérte, mondja el, mi a baj, segít neki. Az öngyilkosságra készülő fiú azt mesélte, hogy kidobták a szülei

A férfi a rendőrök kiérkezéséig beszélt a sráchoz, de nem volt könnyű dolga, ugyanis miközben nyugtatta őt, a mellettük elhaladó autósok közül voltak, akik üvöltöztek a fiatal fiúnak, hogy „Rohadjál meg! Dögölj meg! Gyerünk, ugorj!” Ezek után nem meglepő, hogy amikor a rendőröket meglátta a srác, csak annyit mondott nekik, hogy „Lőjetek le!” A kiérkező járőrök megakadályozták a tragédiát.

(Fotó: Városnézésre érkezett turistákat szállító Hop On Hopp Off Budapest emeletes autóbusz halad át Budáról Pestre a Duna folyó felett átívelő Margit hídon, egy gyér járműforgalmú, napfényes téli hétvégi napon. A Duna vízállása az évszaknak megfelelően alacsony, a partvédő kőrakás jócskán kilátszik a folyó vizéből az idősebb Antall József nevét viselő rakpartnál.MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

Összesen 143 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szovjet? Miért pont szovjet? A belföldiek se lettek felkötve, ezért tovább gyilkolnának, ha pedig ez nem lehetséges akkor szurkolnak a halálnak.

Ilyenek a liberális Budapestiek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés