A magyar H&M „profi” tanácsa: Ha lehet, válaszd a szellőztetést a mosás helyett

2022. május 20. 11:42

Úgy tűnik, hogy megfogadták Frans Timmermans „korszakalkotó” ötletét.

2022. május 20. 11:42
null

A H&M magyar oldala új „profi” tanáccsal látott el minket: 

„Minél többet szellőzteted a ruháidat, annál kevesebbet kell kimosnod. Jobb a környezetnek, és jobb a ruháidnak is, mivel így hosszabb és szebb életük lehet” – írták a weboldalukon.

Úgy tűnik, hogy megfogadták Frans Timmermans korszakalkotó ötletét: „Fűtsenek kevesebbet, járjanak biciklivel és mosás helyett szellőztessék ki inkább a ruhákat”. Ezt javasolta az európaiaknak Frans Timmermans, a zöld átállásért felelős bizottsági alelnök az Európai Parlament Környezetvédelmi Bizottságának ülésén.

Nyitókép: H&M-weboldala

Kapcsolódó cikkek

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg Palóc
2022. május 22. 00:19
Ezután sem a H&M -et választom. Ennyi ! :)
Burdisgarage
2022. május 21. 17:16
Legalább becsukott szemmel is meglehet ismerni őket. De lehet, hogy a vezetőik inkább a higiénikusabb megoldást választják és ez csak a hithű hülyékre vonatkozik. Németországban, angliában, franciaországben eddig sem vitték túlzásaba.
Sulammit
2022. május 21. 14:32
Még Nápolyban is a kimosott ruhákat teszik ki az ablakon az utcára száradni. Aki ilyet tanácsol, az tuttéro, hogy nem normális.
kubota
2022. május 20. 23:05
A H&M-nél nem kell hulladékot venni (csak az kapható ott), így még jobban védjük a környezetet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik