Orbán Viktor bemutatta a harcosok klubját

2022. május 17. 09:22

Csák, Gulyás, Lázár, Nagy I, Nagy II, Navracsics, Palkovics, Pintér, Rogán, Semjén, Szalay-Bobrovniczky, Szijjártó, Varga I, Varga II.

2022. május 17. 09:22
null

Orbán Viktor kedden közösségi oldalán jelentkezett videóval, amiben az új kormány korábban már bejelentett minisztereit mutatta be:

Kapcsolódó

Hivatalos: őket kérte fel miniszternek Orbán Viktor

Mutatjuk az új kormány névsorát! Bővebben...

Nyitókép: Facebook 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. május 18. 10:19
....huuuuuuu...ebből baj lesz...a ripacs gyucsányt és bandáját kihagyta...megint szarban van a demokrácia...népakarat...meg minden...oktatás-egészségügy...huuuuuuuu emberek...pfuj
egynick
2022. május 17. 15:54
Harcosok klubja? Ez rosszul hangzik! Elég lenne kormányozni a harc helyett. De erre, amint látom, esélyünk sincs.
Mr.Woof
2022. május 17. 14:12
Már az első is kínos volt.
Akitlosz
2022. május 17. 13:17
Túl nagy kormány. Rogán és Gulyás munkája nem kíván és nem is érdemel miniszteri rangot. Mindenféle ilyen-olyan fejlesztési miniszterből is sok van, nagynak tűnik az átfedés a sok gazdasággal és fejlesztési pénzekkel foglalkozó minisztériumok között. Kb. kettő felesleges közülük. Miközben sem egészségügynek, sem az oktatásnak nincsen minisztériuma, ami szerintem furcsa. Úgy normálisan is, de világjárvány idején még látványosabban az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik