Megbüntetik Putyin állítólagos szeretőjét

2022. május 13. 20:17
A britek megfogták Alina Kabajevát.

Az Egyesült Királyság az orosz elnökkel szembeni fellépése részeként zárolta a korábban visszavonult olimpikon ritmikus gimnasztikázó Alina Kabajeva vagyonát. Az Egyesült Királyság külügyminisztériuma közölte: a büntetőintézkedéseket Kabajeva nagymamája, Putyin volt felesége, Ljudmila Ocseretnaja, valamint Putyin több unokatestvére ellen is bevezették, mert a brit kormány úgy véli, Kabajeva „szoros személyes kapcsolatban” áll Putyinnál, egyes pletykák szerint korábban együtt is éltek – írja az Index.

Hozzátették, Washington eddig elzárkózott Kabajeva szankcionálásától, mivel attól tartottak, hogy ez kiélezheti az ellenségeskedést Moszkva és az Egyesült Államok között.

A Kreml régóta tagadja a pletykákat, Putyin még 2008-ban az újsághírekre reagálva ezt mondta: „Sosem szerettem azokat, akik erotikus fantáziájukkal beledugták az orrukat mások magánügyeibe.”

Kapcsolódó

Putyin barátnője, az egykori ritmikus gimnasztika klasszis Alina Kabajeva és Putyinnal közös gyermekeik Svájcban rejtőzködnek a háború elöl
Vlagyimír Putyin orosz elnök és hosszú ideje a magánéletben társaként ismert egykori ritmikus gimnasztika sztár, az olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok orosz Alina Kabajeva, a londoni cityam. beszámolója szerint Svájcban, egy luxuskörülmények között berendezett luganói házban húzza meg magát a pár állítólag négy közös gyermekével együtt. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: MTI/EPA/Elnöki sajtószolgálat

Összesen 129 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Addig meg Kabajevát összezárják Ghyslaine Maxwellel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés