Szabó Tímea három hónap alatt sem tudta bizonyítani „megfigyelési ügyét”

2022. április 26. 12:13

A Párbeszéd társelnöke január 11-én azt ígérte, hamarosan bizonyítani fogja a megfigyelését, a mai napig nem mutatott be egyetlen dokumentumot sem.

2022. április 26. 12:13
null

Mint ismeretes: Szabó Tímea még január 11-én, az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt arról, hogy a kormány „a Rákosi-időket” idéző módon figyeli meg „a párton belüli és kívüli ellenfeleit”, így többek között őt is. A műsorban a Párbeszéd politikusa azt állította: autóval figyelik meg, hónapok óta gyűjti a bizonyítékokat az ügyben, és lassan összegyűlt annyi anyag, hogy a rendőrséghez és a sajtóhoz fordulhasson az ügyben. 

Azóta azonban eltelt több mint három hónap, Szabó Tímea állítólagos bizonyítékairól még mindig semmi hír.

Nyitókép: atv.hu

Kapcsolódó cikkek

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2022. április 27. 07:11
Volt bizonyíték, de kiderült, hogy csak a CIA rutinellenőrzése volt a leggyengébb ügynökeiket ellenőrizték.
bagira
2022. április 27. 02:38
Timike nem ér rá , afganisztáni munkához hasonló akad közelebb , jut eszembe azt Cseh végzi , Ukrajnába (Kijevbe)szaladt látogatóban háború kellős közepén . Nem brüsszeli képviselői feladatával foglalkozik , jah a 4.8 milliárd forintért valamit csinál ha már az eus pályázatok csak papíron léteznek.
Minnie
2022. április 26. 20:00
Ez az a drogos ribanc?
Kristály
2022. április 26. 19:24
Nagyon pártolod dugtad ???? Üdv.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik