Ungár Péter: Mindannyiunknak bocsánatot kell kérnünk

2022. április 5. 19:44
Az LMP politikusa szerint a baloldal csak saját magáról és saját magának beszélt a kampány során.

„Sok szempontból igaza van Donáth Annának. Igaza van, mindannyiunknak bocsánatot kell kérnünk és van az eredményben közös felelősségünk” – kezdte önkritikus Facebook-bejegyzését Ungár Péter, amelyben a baloldal választási vereségének lehetséges okait kutatta.

Az LMP-s politikus szerint a kampány során nem foglalkoztak azzal, amivel az emberek többsége, megfogalmazása szerint a globalizáció nyerteseinek csináltak egy elitista kampányt.

„Nem volt valós gondolatunk arról, hogy lesz Magyarországon könnyebb a megélhetés. Mindenhol vesztettünk, ahol önhibájukon kívül nehéz az embereknek. Ahol nyertünk ott az azok az emberek élnek, akiknek nem gond a megélhetés. Magunkról, magunknak beszéltünk. Ilyet többet nem tehetünk” – írta bejegyzésében.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Péter!

Ezt menet közben miért nem ismertétek fel...a diagnózisod egyébként tökéletes, a mai balliberális ellenzék a globalizáció nyerteseinek a kiszolgálója, a kisember árulója. Így, hazaáruló........Karácsony, MZP is Brüsszelbe szaladgált utasításért, s a programból is annyira nyilvánvaló volt, kit szolgáltok...., pedig Szanyi is súgott nektek, hogy a globális nagytőke zsoldosai vagytok, miközben leszartátok, hogy mi foglalkoztatja például az ormánsági, vagy éppen szabolcsi embereket. Ugye magad is azt tartod korrektnek, ha az ellenzéki vezérkar alkalmatlanság okán lemond. Ha nem teszitek, 26-ban nem ülnek bent balliberális politikusok a parlamenti padsorokban.

Azé' ott a nyugati, gazdagabb megyékben, közel az osztrák határhoz is születtek érdekes eredmények.

Mármint abból a szempontból érdekes eredmények, hogy a szerző szerint a szegény vidékiek szavaztak a Fideszre, a gazdag belvárosiak meg az ellenzékre.

Szerintem kínos, hogy az LMP a Gyurcsány hátán jutott be a Parlamentbe.
Önerőből nem jutottak volna be.

Megmondta, hogy a globalista elitnek megfelelő kampányt csináltak. Én megértem:-))))) hiszen onnan kapták a pénzt:-)))))

Teljesen kótyagos a fiú a vereségtől. Ezek szerint az egész országban gond az embereknek a megélhetés, kivéve a budapesti lakótelepeket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés