A Magyar Kétfarkú Kutya Párt adományt vitt a Beregszászi Kórházba

2022. április 2. 17:28
A párt budapesti jelöltjeinek többsége nem tudta elkölteni az egymillió forintos kampánykeretet, ezért jótékony célra fordították.

Gyógyszerekből és orvosi műszerekből álló, 8 millió forint értékű adománycsomagot vitt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) a Beregszászi Kórházba – közölte az MKKP szombaton az MTI-vel. A közlemény szerint a párt budapesti jelöltjeinek többsége

nem tudta hasznosan elkölteni a rendelkezésre álló egymillió forintos kampánykeretet, ezért úgy döntöttek, hogy a pénz egy részét jótékony célra ajánlják fel. 

Felvették a kapcsolatot Iványi Miklóssal, az Oltalom Karitatív Egyesület lelkészével, aki összekötötte őket a Beregszászi Kórház főigazgatójával.    

Azt írták, a kórházban gyógyszer- és műszerhiány tapasztalható, emiatt jelenleg kisebb műtéteket sem tudnak elvégezni az orvosok. Ezért az MKKP úgy döntött, nekik adományoznak egy nagyobb összeget, amivel segíthetik a kórház üzemeltetését, a sérültek ellátását. A párt részéről Kocsik Tekla, az Oltalom Karitatív Egyesülettől pedig Iványi Miklós pénteken adta át a 8 millió forint értékű, gyógyszerekből és orvosi műszerekből álló adománycsomagot a kórház főigazgatójának.

(MTI)

Nyitókép: MKKP Facebook-oldala

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés