Nagy Ervin egyelőre nem látja magában a potenciált ahhoz, hogy elnök legyen

2022. március 25. 15:44
Egyelőre.

A közéleti aktivitásáról kérdezte a Klubrádió Nagy Ervin színészt, akiről legutóbb karácsonykor írtunk, amikor bejelentette: Márki-Zay Péter szekerét fogja tolni. Most a beszélgetés apropóját az adta, hogy a színész felszólalt a szombati Kossuth téri pedagógustüntetésen.

A rádióadásban szóba került, hogy a szomszédban zajló háború főszereplője is egy egykori színész, Volodimir Zelenszkij. Nagy 

jót nevetett a párhuzamon, és érdekes áthallásnak mondta. Elismerte, hogy az igazságérzete miatt sokszor hallatja a hangját a társulatán belül és a nagyvilágban is, főleg, amióta a „sajtósúlya miatt felkapják az emberek a fejüket, ha megszólal”.

Az igazságtalanság és a túlzás ellen bármelyik politikai erőnek nekimegy – hangzott el a műsorban.

Magában még nem látja azt a potenciált, nem is szokott arra gondolni, hogy elindul, „mint Zelenszkij bácsi”. „Ha az ember másra vágyik, és a karrierje lefele tendál, akkor szokott előfordulni.” Ő eddig a tanárokig jutott, ezért tudott felelősséget vállalni a Kossuth téren – mondta.

Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Julio Munoz

Összesen 116 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ő lesz MZP utóda?

"Bárkinek" van sok éves közigazgatási es politikai vezetési (miniszteri!) tapasztalata, külpolitikai-EU-s háttere, magas szintű nyelvtudása 3-4 nyelven stb.?
Ez az ostoba színészállat mivel rendelkezik a felsoroltak közül?

Tavaly házasodtak össze. Alexandra a mostani felesége.

Nem váltak el. Tavaly házasodtak össze sokévi együttélés után.
Viszont, azt, hogy hogyan bírja ki vele, az számomra is rejtély.
A pandémia alatt a Katona készített egy sorozatot, amiben egy katonás színész, meghív egy pályatársát és beszélgetnek a Kamrában.
Borbély Alexandra amit mesélt Nagy Ervinről Tenki Rékának, az megdöbbentő volt.
Többek között, hogy nem lehet megbeszélni vele semmit, ami a színészi játékára vonatkozna.
Egy történetet mesélt, amikor Nagy Ervin agresszíven reagált egy kritikájára, sőt lekiabálta a fejét, meg sem hallgatta. Nem fogadja el a kritikát. Mire Tenki Réka, aki Csányi Sándor felesége csodálkozott és elmondta, hogy mindent megtudnak beszélni egymással Csányival.

Van. Karácsony óta márkizay, annyi ellentmondásos és hazug, aljas kijelentést tett, persze előtte is. Hályog van ezeknek a szemén, ólom van a fülükben, hogy nem látnak és nem hallanak?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés