Horn Gábor az oroszok ellen hergel, pedig testvére velük üzletel

2022. március 3. 18:18
A Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke a napokban kritikus hangnemben beszélt a magyar-orosz gazdasági kapcsolatokról. Testvére nem biztos, hogy ugyanezen a véleményen van.

„Elítéljük Oroszországot, de továbbra is üzletelünk vele. Mondja Orbán, Putyin utolsó pillanatig kitartó barátja. (…) Csak elvszerűen, ahogy ezt már megszokhattuk, nincs szó morális kérdésekről, szolidaritásról vagy legalább őszinte együttműködésről a szövetségesekkel. Maradnak ismét a csupasz és szűkkörű gazdasági érdekek még most egy a szomszédunkban folyó háború kezdetén is” – írta a napokban közösségi oldalán Horn Gábor az orosz-ukrán háború kapcsán. 

Némiképp árnyalja az állásfoglalást a Magyar Nemzet értesülése, miszerint az Alternatív Közgazdasági Gimnázium az orosz Sberbankban tartotta pénzét, közel egymilliárd forintot. Az említett oktatási intézmény igazgatója, Horn György a magyar–orosz gazdasági kapcsolatok ellen felszólaló Horn Gábor testvére.

Nyitókép: MTI / Mohai Balázs

 

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy közgazdasági gimnázium, ahol azt se tudják: ne tarts ekkora összeget egy helyen.
Ezek kérnek tandíjat is, vagy ingyen terjesztik a hülyeséget?

Nem a betétbiztosítási alap a meghatározó, hanem a gyakorlat, hogy nem tartom az összes tojásom egy kosárba. Látni fogod, hogy ehhez fejszámolás se kell.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés