Orbán Viktor az ukrán helyzetről: Magyarországnak ebből a konfliktusból ki kell maradnia!

2022. február 23. 17:11
A kormányfő visszautasította azokat a baloldali javaslatokat, amelyek katonák és fegyverek Ukrajnába küldéséről szólnak.

A magyar kormányfő Benkő Tibor honvédelmi miniszterrel együtt találkozott azokkal a katonatisztekkel, akik Magyarország biztonságát garantálják parancsnoki munkájukkal – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A látogatás után a kormányfő arról beszélt, hogy a helyzet továbbra is komoly, feszült, mindent meg kell tenni a háború elkerülése érdekében.

Magyarországnak ebből a katonai konfliktusból ki kell maradnia; Magyarország biztonsága a legfontosabb”

– szögezte le.

Orbán Viktor ennek megfelelően visszautasította azokat a baloldali javaslatokat, amelyek katonák és fegyverek Ukrajnába küldéséről szólnak. A látogatásról készült videót a miniszterelnök teljes nyilatkozatával Orbán Viktor közösségi oldalán teszik közzé.

***

Márki-Zay magyar katonákat és fegyvereket is küldene Ukrajnába

A baloldal miniszterelnök-jelöltje a NATO-ra bízná a döntést. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 213 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

10/10

Ezeket a Márki-Zay-féle "vegyük fel Ukrajnát a NATO-ba" meg "küldjünk magyar katonákat es fegyvereket Ukrajnába" ELMEBETEG/HAZAÁRULÓ szövegeket kőkeményen számon kell kérni, kampanyon tartani!

Mit tanultunk a második világháború Magyarországot érintő része kapcsán? Horthy, Hitler csatlósaként belevitte az országot a Szovjetunió elleni mocskos, igazságtalan háborúba, idegen érdekek szolgálatában hullott az ártatlan magyarok vére. A történelem ismétli önmagát?

Berlin és Párizs szimbolikus épületeit az ukrán lobogó színeivel világítják meg. Azért fontos két időpont: 21.16: USA, az orosz invázió a küszöbön áll, 21.41: Washington: az USA nem küld katonákat Ukrajnába.
Az már csak érdekesség, hogy a Der Standard szerint Merkelnek kellene közvetítő szerepre vállalkoznia. Számos nyugati média a katonai összecsapás esetén öt millió menekülttel számol. A menekültek ellephetik egész Európát, s már semmi sem fog hiányozni az EU szétveréséhez.
Reméljük, hogy békés reggelre ébredünk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés