Baranyi Krisztina a Facebook-oldalán állt bele momentumos képviselőtársába

2022. február 20. 15:05
„Azért nem szerencsés, hogy az ellenzék tagjai egymást járatják le! Házon belül kell ezt rendezni!” – írta egy kommentelő a polgármester bejegyzésére.

„Egy momentumos képviselő indoklása arra, miért vesznek el a kultúrától 50 millió forintot 2 covidos év után” – olvasható Baranyi Krisztina Facebook-posztjában, amely mellé egy videót is mellékelt. A három másodperces rövid részlet a ferencvárosi képviselő-testületi ülésről származik, amelyben a momentumos képviselő, annyit mond, hogy „a kultúra nagyon fontos, de nem lehet megenni”.

A kommenteket olvasgatva, többen is szóvá tették, hogy a közzétett poszt nem feltétlenül azt a képet erősíti, miszerint az önkormányzat vezetésében a legnagyobb lenne az összhang. „Azért nem szerencsés, hogy az ellenzék tagjai egymást járatják le! Házon belül kell ezt rendezni!” – írja például egy hozzászóló.

Nyitókép: Facebook

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szakad a bal.
Ahogy Sztálin elvtársatok is mondta (két kivégzés aláírása között): nem tűrjük elvtársak a frakciózást, a bonapartizmust, a jobb- és baloldali elhajlást. Nyista trockíjizmus.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés