Elszökött Gödöllő városházi macskája

2022. február 1. 14:59
Napok óta nem találják Frau Bürgermeisterin von Gödöllőt, azaz Bürgit, a Gödöllői Polgármesteri Hivatal cicáját – adták hírül a Facebookon.

Bürgi január 27-én szökött ki Máriabesnyőn, a Mandula utcai házból, ahol a hivatal átépítése alatt átmeneti lakhelyet kapott. A vihar alatt is keresték, szórólapokat, plakátokat is kihelyeztek, egyelőre azonban sajnos nem találják a cicát – adta hírül az Index.

Azt feltételezik, hogy vagy a környéken, vagy Fenyves városrészen van a macska, aki a szélvihar elől be is menekülhetett valahova.

Azt kérik, ha valaki látja, esetleg befogadta, a 06-20-230-3201 telefonszámon jelezze!

A cicus még 2016-ban került kiscicaként a hivatalba, ahová Péteri Csaba sajtófőnököt követte az utcáról. A polgármester jegyzője engedélyezte az állandó négylábú jelenlétet a hivatalban, így a polgármester kezdeti tiltzakozása ellenére a cica maradhatott. Saját Facebook oldala van, és városdipolmáciai szerepet is betölt, hisz Bürgi fogadta a svéd nagykövetet valamint több parlamenti képviselőt, egyszer pedig a rigai polgármester küldött neki elismerő levelet – foglalta össze a cica karrierjét az Index. 

Fotó: Facebook

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában