A francia kézilabdázók elégedetlenek a magyar egészségügyi szabályozással

2022. január 21. 16:08
Daniel Narcisse orosz ruletthez hasonlította a napi két tesztet, amely nyomást pszichésen is nehéz elviselni.

A Kézilabda Eb-n a hollandok felett aratott győzelmet követően a francia csapat kapusa, Vincent Gérard, tőle szokatlannak számítóan, dühösen kelt ki a BeIn Sports-nak adott interjújában a magyarországi egészségügyi viszonyokkal kapcsolatban. A játék egyrészt szerinte nem sokat ér több nagy név nélkül, és kissé szégyennek tartja a kézilabdára nézve, hogy kvázi lottósorsolássá alakult a verseny. A játékosok félnek a pozitív eredményektől, és hogy hazaküldik őket.

Egykori válogatott társa, Daniel Narcisse osztotta véleményét, és orosz ruletthez hasonlította a napi két tesztet, amely nyomást pszichésen is nehéz elviselni. A kapus is kiemelte, hogy mennyire izgulnak a játékosok a tesztek előtt, a cikkíró pedig megjegyezte, hogy ez a helyzet a legkevésbé sem ironikus egy olyan országban, ahol szinte semmilyen korlátozást nem alkalmaznak.

(Fotó: A francia válogatott játékosai ünneplik győzelmüket a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének 1. fordulójában játszott Franciaország - Hollandia mérkőzés végén a budapesti MVM Dome-ban 2022. január 20-án. Franciaország 34-24-re győzött. MTI/Illyés Tibor)

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A protokollt a Nemzetközi Kézilabda Szövetség határozza meg, nem a magyarok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés