Hogy miért kell megnyernünk ezt az átkozott választást?

2022. január 18. 10:28

Jámbor András
Facebook
Az országot kell megváltoztatnunk!

„Hogy miért kell megnyernünk ezt az átkozott választást?

Két gyerekem van, egy 3 és egy 6 éves, és nem akarom, hogy egy olyan országban nőjenek fel, ahol hátrány éri őket, mert tisztességesek vagyunk.

Soha életemben nem használtam protekciót. Aktivistaként kezdtem az LMP-ben, és lettem az LMP majd a Párbeszéd kommunikációs csapatának tagja. Egy blogként kezdtük el a Mércét, amelyet az olvasók támogatásából országos lappá építettünk. Soha egyetlen munkahelyemre se én kéredzkedtem be, vagy kértem bárkit is, hogy ajánljon be. És ezen a gyakorlaton nem is fogok változtatni.

Az országot kell megváltoztatnunk!

Az nem járja, hogy az én gyerekeim hátrányból induljanak, mert tisztességesek vagyunk, mert apa vagy anya nem telefonál oda a barátnőjének, vagy barátjának, hogy intézze el a vizsgát, vagy a munkát.

A Völner-ügy legújabb fejleménye szerint a kilakoltatásokat intéző Schadl György, a végrehajtói kar elnöke odatelefonált a Pécsi Egyetemre, hogy elintézze Rogán kabinetfőnökének a vizsgáját, amelyen aztán a miniszterelnöki iroda kabinetfőnöke megjelenni sem volt képes, mégis átment. Ugyanígy Völner egyik rokonának a vizsgáját is elintézte Schadl egy telefonnal.

Az ilyen ügyek a gyerekeink jövőjét veszik el! Emellett cinikus arconköpés mindenkinek, akinek a diplomája több év hosszú kemény munkáját jelenti, aki a tanulás mellett dolgozva és lakbért fizetve készült fel a vizsgáira.

Én nem vagyok hajlandó belenyugodni, hogy lehet okosba is megoldani, lehet ügyesen is megoldani! Én nem akarok ilyen világot hagyni a gyerekeimre!

Az egész Völner-ügy ennek a világnak az esszenciája.

Az államtitkár, aki felügyelte a hajózást, a fia pedig hajózási vállalkozó lett.

Az államtitkár, aki zacskóban kapja pénzt, hogy elintézzen ezt-azt.

A végrehajtói kamara vezetője, aki saját uradalmaként osztja az állami pozíciókat, akinek van egy gazdája, és aki úgy segít Rogán kabinetfőnökének vizsgázni, hogy közben 10 ingatlant kapott a Rogán felségterületének számító V. kerületben.

Hogy azt gondolom-e, ez a világ teljesen megszűnik a kormányváltás után? Azonnal biztosan nem. De ha nem kezdjük el kiirtani, ha nem lesz következménye az ilyen bűnöknek, akkor csak egyre lejjebb csúszunk ebben a kontraszelektált, uram-bátyám világban, ahol a tisztesség és a tudás egyre értéktelenebb lesz.

Én nem ilyen világban akarok élni, az a kormány viszont, amely ezeket az ügyeket nem akarja kivizsgálni az utolsó történésig, ilyen világban akar élni. Ahol a hatalmukkal mindent elintézhetnek, ahol a hatalom többet ér, mint a tudás, a tehetség, a szorgalom.

Én nem olyan világban akarok élni, nem olyan világot akarok a gyerekeimre hagyni, ahol a tudás, a tehetség, a szorgalom kevesebbet ér mint fideszesnek lenni. Ezért kell április 3-án minden áron elkergetni a Fideszt!

Jámbor András,

az Egységben Magyarországért (az ellenzéki pártok) közös jelöltje Józsefvárosban és Ferencvárosban, a 6-os választókerületben”

Fotó: Mti - Szigetváry Zsolt

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 143 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már ha idealista alatt pláne értjük a százmillió halottat produkáló "eszme" propagálóit.

Jön a Padödö és partiba vágják a gyerekeidet az óvodai wcben.

Jámbor ! Csodálkozol, hogy egyre jobban és egyre többen utálnak, sőt gyűlölnek bennünket, zsidókat? Tényleg hülyének nézed az embereket? Egy valamire való állásnál az első, amit a jelentkezőről szeretnének megtudni, hogy zsidó-e, hozzánk tartozik-e. Az akolhoz.

Egy üzemi lap szerkesztésére is alkalmatlan lennél. A napi uszításodtól meg mi, a normális zsidók is hányingert kapunk. Te veszélyezteted családjaink, gyermekeik életét, biztonságát, jelenét és jövőjét.

Jámbor! Tele van a hócipőm azzal, hogy az agresszív, az országot hazájának nem tekintő, a hatalomvágytól megőrült balliberális zsidók szülte ellenséges légkörben helyetted, helyettetek magyarázkodjak, magyarázkodjunk. Nem minden zsidó hazaáruló, a többség szeretiezt az országot, s szeretne békességben élni.

Gyakran vágják a fejemhez, hogy Buda kulcsát zsidó elődeink vitték le Dunaföldvárra Szulejmánhoz, hogy önként, tudatosan álltak a törökök mellé, szépen gyarapodva. Az oszmán birodalom nagy vigasz volt a budai zsidóság számára.

S mit mondanak még? Most Brüsszelbe akarja elvinni az ország kulcsát a balliberális zsidó elit fémjelezte ellenzék, esetleges győzelmük esetén.

Szóval fogjátok be a pofátokat, hagyjátok ott a náci jobbikot, visítás helyett, szavazzatok a normalitásra, Orbánra.

Ez a Mártha egész életében Floriollal főzött, hogyne telne neki akkor egy nyavalyás villára Ámerikában?

"Az országot kell megváltoztatnunk!"

És mennyi hulla árán, elvtikém?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés