Tíz éve fosztogatja az ország kasszáját a kormány

2022. január 14. 16:42

Donáth Anna
Facebook
A stadionok nem fogják megállítani a pénzromlást, a strómanok kitömése nem segít a társadalmon.

„Ide vezet, ha egy kormány tíz éven át fosztja ki a saját országának kasszáját. Nyilván a külföldről begyűrűző inflációt nem a magyar kormány okozza, de az, hogy EU-rekorderek vagyunk, és az, hogy nem tudnak semmit mérsékelni rajta, nem véletlen. A stadionok nem fogják megállítani a pénzromlást, a strómanok kitömése nem segít a társadalmon.

Az árstop pedig nyílt beismerése annak, hogy 10 év alatt ez a kormány annyit sem tudott elérni, hogy a legalapvetőbb élelmiszereket mindenki nyugodtan meg tudja venni, akkor is, ha éppen drágulnak. Ennyire képesek teljhatalommal, ciklusokon át tartó kétharmados felhatalmazással. Ezért kell menniük április 3-án.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 169 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A magyar történelem legnagyobb fosztogatói nagyapád kommunista elvtársai voltak.
Neked ebből semmi sem maradt? Akkor még herdáltak is ráadásul.

"„Ide vezet, ha egy kormány tíz éven át fosztja ki a saját országának kasszáját." - mondja a "POLITIKUSNŐ", ez a szerencsétlen nyomorult.

Magyarország egy utolsó hely lett az EU-ban Orbán alatt...
Vagy igaza van, de ha nincs, akkor mégis csak van egy központ, ahonnan a parancs kimegy. Donáth-nak is kötelező jelleggel és ő mondja...
Ezzel szemben TÉNYSZERŰEN Magyarország annyira utolsó hely lett az EU-ban Orbán alatt - mióta nem fizet spekulánsok zsebébe évente 2500 milliárd "védelmi pénzt"; - hogy ennyire elől gazdaság-, pénzügy-, nemzetivagyon-gyarapodás terén:
soha az utóbbi 100 évben NEM ÁLLT, mint éppen ma.
INFLÁCIÓ:
"Megállíthatatlan az áremelkedés Romániában - Portfolio.huhttps://www.portfolio.hu › gazdasag › megallithatatlan-...
6 órával ezelőtt — Decemberben 8,2 százalékra nőtt a román éves inflációs ráta, tavaly egész évben pedig a fogyasztói árak átlagban 5,1 százalékkal emelkedtek ...

Hasít az infláció Romániában és Szlovákiában 2022/01 6 órával ezelőtt — Romániában a novemberi 7,8-ról 8,19 százalékra emelkedett az éves árindex, ami a 8,6 százalékos lengyel adat után a legmagasabb a régióban ("

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés