Volner: Jakabék kilapátolják a pénzt a pártból és a saját megélhetésükre költik

2021. december 21. 11:03
A politikus arról is beszélt: Gyurcsányék egyre inkább azon gondolkodnak, hogy lecserélik Márki-Zay Pétert, az összefogás miniszterelnök- jelöltjét.

A Volner Párt birtokába jutott adatfeldolgozásról szóló dokumentum szerint visszaélhet az ellenzék az előválasztás, illetve a népszavazási aláírásgyűjtés során szerzett személyes adatokkal – mondta a párt elnöke kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

Volner János közölte: a „Márki-Zay-féle kampányközpontból” származó dokumentum szerint hat párt és egy jogilag nem definiált, előválasztással foglalkozó szervezet együttesen kezeli az adatokat, ami szerinte azt jelenti, hogy

azok zárt kezelése nem biztosított és azokhoz bárki hozzáférhet.

Ugyanakkor a szerződésben ravaszul öt évben határozták meg az adatkezelés időtartamát, vagyis a Gyurcsány-féle koalíció nemcsak a 2022-es kampányban használhatja az adatokat, hanem a 2026-osban, illetve a 2024-ben sorra kerülő európai parlamenti választások kampányában is – tette hozzá a független országgyűlési képviselő.

Az ellenzék egyre inkább esélytelennek tűnik

Volner János úgy vélekedett: egyre nyilvánvalóbb, hogy az ellenzék kormányképtelen, és leginkább a pénz osztja meg az összefogásban résztvevő pártokat. Példaként említette, hogy miközben a Jobbik 2,7 milliárd forint éves állami támogatásban részesül, csupán 100 millió forinttal szállt be a közös ellenzéki kampányba.

Jakab Péterék az összes többi pénzt kilapátolják a pártból, és a saját megélhetésükre költik

– mondta. Gyurcsány Ferencék egyre inkább azon gondolkodnak, hogy lecserélik Márki-Zay Pétert az összefogás miniszterelnök- jelöltjét – tette hozzá Volner János, aki szerint láthatóan óriási az elégedetlenség Márki-Zay Péterrel azt követően, hogy a Fidesz jelentősen növelni tudta az előnyét.

A baloldal ellopja az adófizetők pénzét”

Az ellenzék egyre inkább esélytelennek tűnik, nem csupán a választások megnyerésre, de már a tisztes helytállásra is – mondta a politikus. Kérdésre válaszolva arról is szólt: az Anomymus által jegyzett hangfelvételekből egyre nyilvánvalóbb, hogy

a Karácsony Gergely főpolgármester vezette városházi adminisztráció nyakig benne van egy korrupciós gépezet működtetésében

és a baloldal ellopja az adófizetők pénzét. A hatpárti gazdasági maffia működését Bajnai Gordon, a baloldal volt miniszterelnöke ismertette – közölte Volner János.

(MTI)

Fotó: MTI/Soós Lajos

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés