Moldova György 87 évesen ismét megházasodik

2021. december 4. 15:40
Az író még karácsony előtt feleségül veszi új szerelmét.

Az író felesége – akivel több mint ötven évig voltak házasok – tavaly halt meg. Az pedig idén augusztusban derült ki, hogy a gyász után Moldovának sikerült új párt találnia. Most hosszan nyilatkoztak a Blikknek a kapcsolatukról, és kiderült, hogy az író jövendőbeli felesége, Katalin már a megismerkedésükkor szerelmes lett Moldova Györgybe.

„Lehet, hogy túl szentimentális lesz, amit most mondok, de amikor több mint húsz évvel ezelőtt bemutattak minket egymásnak Gyurival, azt gondoltam, ő az a férfi, aki hozzám tartozik, aki a társam lehet” – fogalmazott Katalin, hozzátéve: korábban már számos alkalommal dolgoztak együtt, de az fel sem merült, hogy az író otthagyja érte volt párját és családját.

„Megpróbáltam nélküle élni. Többször is férjhez mentem, s nem tagadom, közben Gyurit képzeltem oda magam mellé. Aztán egyedül maradtam, s tavaly ő is elveszítette a feleségét. Onnantól egymásba kapaszkodunk…” – mondta a francia–magyar szakos tanárnő.  Moldova György mindeközben úgy fogalmazott: mindig is a harmóniát, a szeretetet, a biztonságot kereste. 

„A feleségem elvesztése után a sors ajándékának tartom, hogy nem maradtam egyedül. Katalin csodálatos nő és tökéletes társ. Megpróbál vigyázni rám, és hát nem kéne beszélnem erről, mert ez a mi kettőnk magánügye és titka, de mégis örömmel és büszkén mondom, hogy összeházasodunk. Ez lesz életem utolsó esküvője” – mondta az író, aki az interjúban a mai belpolitikai helyzetet sem hagyta szó nélkül, bár erről sokkal borúlátóbban beszélt, mint a házasságáról.

Nem irigylem az átlagmagyart. Annyi gyűlöletet és ellenségeskedést lát, amennyit aligha érdemelt meg.

Fenyegetőzések, vádaskodások, gusztustalan ügyek, harsogó propaganda, korrupció, rongyrázás – ez jutott nekik, nekünk” – fogalmazott Moldova György. 

Fotó: Facebook

Összesen 148 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Perverz komcsi tata - sajnálom aki beleszeretett.

50 év.... Nem semmi.
De, semmi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés