Több gyermekvédelem, kevesebb Brüsszel

2021. december 2. 18:40

Varga Judit
Facebook
Az, hogy a magyar gyerekeket hogyan nevelik, az a magyar szülők kizárólagos joga.

„Milyen Európai érték az, amikor pénzért cserébe a gyermekeink lelkét akarja Brüsszel? Élő, megkötött szerződéseink vannak azokra a forrásokra, amik járnak a magyar embereknek. Az EU most mégis át akarja nevelni kisgyermekeinket az óvodákban és az iskolákban!

Míg 2015-ben azért támadtak minket, mert megvédtük a határokat, most azért indítottak hadjáratot, mert meg akarjuk védeni gyermekeinket. Mert nem engedjük be az LMBTQ-lobbit az iskoláinkba. Mert megállítjuk a gender őrületet iskoláink, óvodáink kerítésénél.

A nyáron indított támadássorozat ma újabb fejezetéhez érkezett: az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást további szakaszba léptette hazánk ellen, az uniós joggal összeegyeztethetetlennek bélyegezve a magyar gyermekvédelmi törvényt.

Az, hogy a magyar gyerekeket hogyan nevelik, az a magyar szülők kizárólagos joga. Ebbe Brüsszel nem szólhat bele. Minden európai uniós szerződés szerint, amit Magyarország valaha elfogadott, aláírt és ratifikált, a gyereknevelés nemzeti hatáskörbe tartozik.

Mi történik mégis? Hiába fejtette ki a kormány részletesen, jogi érvek mentén álláspontját, azt a Bizottság rendre figyelmen kívül hagyja és egyből ideológiai hadviselésbe kezd.”

Nyitókép: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés