Több gyermekvédelem, kevesebb Brüsszel

2021. december 02. 18:40

Az, hogy a magyar gyerekeket hogyan nevelik, az a magyar szülők kizárólagos joga.

2021. december 02. 18:40
null
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Milyen Európai érték az, amikor pénzért cserébe a gyermekeink lelkét akarja Brüsszel? Élő, megkötött szerződéseink vannak azokra a forrásokra, amik járnak a magyar embereknek. Az EU most mégis át akarja nevelni kisgyermekeinket az óvodákban és az iskolákban!

Míg 2015-ben azért támadtak minket, mert megvédtük a határokat, most azért indítottak hadjáratot, mert meg akarjuk védeni gyermekeinket. Mert nem engedjük be az LMBTQ-lobbit az iskoláinkba. Mert megállítjuk a gender őrületet iskoláink, óvodáink kerítésénél.

A nyáron indított támadássorozat ma újabb fejezetéhez érkezett: az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást további szakaszba léptette hazánk ellen, az uniós joggal összeegyeztethetetlennek bélyegezve a magyar gyermekvédelmi törvényt.

Az, hogy a magyar gyerekeket hogyan nevelik, az a magyar szülők kizárólagos joga. Ebbe Brüsszel nem szólhat bele. Minden európai uniós szerződés szerint, amit Magyarország valaha elfogadott, aláírt és ratifikált, a gyereknevelés nemzeti hatáskörbe tartozik.

Mi történik mégis? Hiába fejtette ki a kormány részletesen, jogi érvek mentén álláspontját, azt a Bizottság rendre figyelmen kívül hagyja és egyből ideológiai hadviselésbe kezd.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Láncfűrészes Attasé
2021. december 03. 17:08
Az meg, hogy a roma gyerekeket hogyan nevelik, az meg a roma szülők kizárólagos joga.
Xman
2021. december 03. 09:28
Itt van ez a Szivárványcsaládokért Alapítvány nevű szervezet (Szervezet nyilvántartási száma:01-01-0011861) amelyik óriásplakát és tv kampányba kezdett. Kiváncsi lennék miből finanszírozzák, ki fizeti, mert pl a tavalyi beszámolójuk alapján annyi pénzük sincs, hogy fagyit vegyenek egy gyereknek. Tavaly konkrétan 15 ezer forintjuk volt - a beszámoló alapján. (birosag.hu) És tavaly "alkottak". Nem kéne ennek utána nézni, aki erre illetékes? Az én szavam semmit nem ér.
Kanmacska
2021. december 02. 23:17
Egy nyugati pedofil buzi szeretné szabad vadászterületté tenni Magyarországot? Vagy sok?
makám
2021. december 02. 23:09
nem rinyálni kell, kilépni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik