Bíróság ítélte el a Novák Katalint sértegető Homonnay Gergelyt

2021. december 02. 20:21

Nemrégiben a Novák Katalint „aljas náci féregnek” nevező, és a bíróság által most becsületsértésért elítélt influenszert hívta meg tanácsadó csapatába az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

2021. december 02. 20:21
null

„Megkaptam a bíróság írásos ítéletét, amit a Homonnay Gergely becsületsértő kijelentése miatt indított perben hozott. Tiszta sor: mindennek van határa” – adta hírül Facebook bejegyzésben Novák Katalin. 

Homonnay Gergely túlment egy határon, amikor Novák Katalin államtitkárt „aljas náci féregként” becsmérelte egy korábbi nyilvános bejegyzésében. „A bíróság kimondta, hogy Homonnay kijelentése Novák Katalin emberi méltóságának olyan korlátozhatatlan belső magvát sérti, melynek a bíróság alkotmányosvédelmet nem biztosíthat. A vádlott kijelentése – annak kontextusában is értékelve – átlépte a véleménynyilvánítás határát és megvalósította a becsületsértés tényállását” – áll a dokumentumban. A bíróság Homonnay Gergelyt egy év próbaidőre ítélte.

Nyitókép: MTI

Kapcsolódó cikkek

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2021. december 04. 20:16
https://www.youtube.com/watch?v=fVA3iyBgMIk Semjén:"A megvalósult homoszexualitás bűn"
Gyzoltan
2021. december 04. 07:35
Vigasztalnám Novák Katalint, az előző bejegyzésemre is utalva... Az "aljas náci féreg” nem a politikai minősítés alja, ennél mérhetetlenül lejjebb is van: Akkor sértődhetne meg igazán, ha angol demokratának, vagy zsidó-bolseviknek nevezték volna... A valós, nem átpolitizált, történelem ezt igazolhatná, de esély sem látható a tudat-ismeret terror megtörésére!
Fekete85
2021. december 03. 09:17
Szomorú ez, pedig hát igaz.
Vakfolt
2021. december 03. 08:11
Éppen ideje volt ennek az ámokfutó féregnek bevinni egy egyenest.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik