Bíróság ítélte el a Novák Katalint sértegető Homonnay Gergelyt

2021. december 2. 20:21
Nemrégiben a Novák Katalint „aljas náci féregnek” nevező, és a bíróság által most becsületsértésért elítélt influenszert hívta meg tanácsadó csapatába az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

„Megkaptam a bíróság írásos ítéletét, amit a Homonnay Gergely becsületsértő kijelentése miatt indított perben hozott. Tiszta sor: mindennek van határa” – adta hírül Facebook bejegyzésben Novák Katalin. 

Homonnay Gergely túlment egy határon, amikor Novák Katalin államtitkárt „aljas náci féregként” becsmérelte egy korábbi nyilvános bejegyzésében. „A bíróság kimondta, hogy Homonnay kijelentése Novák Katalin emberi méltóságának olyan korlátozhatatlan belső magvát sérti, melynek a bíróság alkotmányosvédelmet nem biztosíthat. A vádlott kijelentése – annak kontextusában is értékelve – átlépte a véleménynyilvánítás határát és megvalósította a becsületsértés tényállását” – áll a dokumentumban. A bíróság Homonnay Gergelyt egy év próbaidőre ítélte.

Nyitókép: MTI

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ocsmány, undorító, hányingerkeltő alak Homonnay elvtárs.

Teljesen független a magánéletétől. Na jó, benne van az is.

Volt egy narátom akit a komcsik először izgatásért egy évre börtönbe zárták, majd szabadulása után elterjesztették róla, hogy hompszexuális ami miatt öngyilkos lett.
Ennyit a III/III-as jelentés igazságáról.

Bírósági csoda történt.
Kormanytag közszereplőként nem köteles mindent elviselni? Hihetetlen .

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés