Nagy Ervin bőrkabátjára is lehet licitálni a Freeszfe Egyesület jótékonysági aukcióján

2021. november 26. 22:18
A Freeszfe Egyesület januárban fogja ünnepelni megalakulásának első évfordulóját, ennek kapcsán pedig támogató aukciót szerveznek.

A Free SZFE Egyesület jótékonysági aukciót rendez december 12., vasárnap este 7 órakor, a járványhelyzet miatt Zoomon és Facebookon. Több mint 100 képzőművész, író, színész, zenész, alkotó ajánlott fel tárgyakat, valamint egyéb „különleges élményeket” melyekre az érdeklődők licitálhatnak. 

„A felajánlott tárgyak közt van többek között Tarr Béla Sátántangó című filmjének eredeti munkakópiájának képanyaga, Nagy Ervin bőrkabátja, amit a Tanár c. sorozatban viselt, Básti Juli Mása-könyve a Három nővérből, Szirmay Ágnes, Kemény Zsófi és Kemény István családi író-olvasó találkozója, Harcsa Veronika workshopja, Nádasdy Ádám irodalomórája, az Örkény Színház színészeinek versmondásai, Geszti Péter dedikált, kézzel írt A Pál utcai fiúk dalszövege, Gergye Krisztián akvarellje, Závada Pál, Parti Nagy Lajos, Darvasi László és Faludy György kéziratai, vitorlázás Sváby Andrással, filmes forgatókönyvek és dedikált színházi példányok, dedikált könyvek, kulisszajárások, próbafolyamaton való részvételi lehetőség a Centrál Színházban, irodalomóra Tompa Andreával, Wunderlich József első basszusgitárja személyes zeneórával, Czutor Zoltán házikoncertje, Vajda László személyes kellékei a Három nővér előadásból a család felajánlásával, Gálffi László Amadeus-szövegkönyve a személyes jegyzeteivel, Makk Károly portréja az szfe 150 fotósorozatból, a Radnóti Színház kellékei, filmes városi-túra Szabó Simonnal, Szilágyi Lenke portréja Törőcsik Mariról, Ragályi Elemér forgatókönyve, Gordon Eszter fotója Cserhalmi Györgyről, a József és testvérei teknőse, a klaviatúra, amin a legendás Egyszer élünk előadás íródott, Csákányi Eszter és Cate Blanchett közös portréja mindkettejük aláírásával, Szüts Miklós és Vojnich Erzsébet alkotásai, a legelső freeszfes maszk.” – sorolta a FemCafé.

A befolyó pénzből diplomafilmeket, vizsgaelőadásokat finanszíroznak, valamint működési költségekre fordítják. A pénz felhasználásáról az Egyesület igérete szerint a közösségi médiában folyamatosan hírt adnak.

Fotó: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Áh!
A lényeg, hogy olyan magas legyen a fertőzöttség szintje, hogy a választásokig ne lehessen tüntetni, beszélgetni, sőt gondolkodni se.
Legfeljebb még egy békemenet vagy egy pót-semjénkiállítás még belefér, ha javulnának az adatok.
Persze az is megint maszk stb nélkül, hadd szóljon!
Különben meg bámuljuk a KESMA-t, mert ha a Fidesz elbukja a választást, akkor vissza kell adni a földet, trafikot, ez ellopott Uniós lóvét, mindent.

És akkor irány a börtön.

Hillary Clinton aggodalmaskodása már s art sem ér?

Sárosdi Lilla double markolata...
Nagy Ervin szaros gatyája...
végtelen a tér...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés