Hillary Clinton: Magyarországot egy autokratikus, kapzsi és korrupt vezető irányítja

2021. november 25. 7:33
A Demokrata Párt 2016-os elnökjelöltje szerint az „autoriter rezsimek veszélyeztetik az életmódunkat, a jogállamiságunkat és a demokratikus jövőnket”.

Hillary Clinton nagyon aggódik amiatt, hogy az autoriter rezsimek egyre nagyobb teret nyernek a világban – számolt be cikkében a Telex. A lap azt írja: Clinton erről kedd este beszélt az egyik legismertebb liberális megmondóember, Rachel Maddow műsorában az MSNBC-n.

Szerinte harcolni kell a dezinformáció és a propaganda ellen

„Úgy gondolom, hogy a demokrácia válságával, a legitimáció válságával szembesülünk, ami egészen odáig hatol, hogy mégis milyen jövő vár az országunkra és a világra. Azzal foglalkozom, hogy kitaláljuk, mit tehetünk ez ellen – és soha nem adhatjuk fel, mert túl sok minden forog kockán” – mondta az amerikai Demokrata Párt 2016-os elnökjelöltje. Szerinte harcolni kell a dezinformáció és a propaganda ellen, amit még nehezebbé tesz az algoritmusokra és más mesterséges intelligenciákra épülő hírfogyasztás jelensége.

„Nem akarok pesszimista lenni, mert szerintem ez egy hasznos és szükséges harc”, amiben Clinton szerint olyan erőkkel állnak szemben, akik „veszélyeztetik az életmódunkat, a jogállamiságunkat és a demokratikus jövőnket”. Elképzelhető ugyanis, hogy a társadalmi változásokkal elégedetlen tömegek akár meg is puccsolnák az amerikai demokráciát – erre hozta fel példaként Donald Trumpot, valamint a Capitoliumot idén januárban megtámadó tüntetőket.

„Ezek a vezetők a változás miatt kialakuló félelmet használják fel”

„Nem szeretik azt a világot, amiben élünk, és ebben egyetértenek azokkal az autokratikus vezetőkkel Oroszországtól és Törökországtól kezdve Magyarországon át Brazíliáig és a világ számos helyéig, akik egyszemélyi hatalommal, kapzsisággal és korrupcióval irányítják az országukat.

Ezek a vezetők a változás miatt kialakuló félelmet használják fel arra, hogy egymásnak ugrasszák az embereket, szorongást keltsenek bennük, és ezzel egyszerűen irányíthatóvá tegyék őket a demagógián és a dezinformációkon keresztül” – mondta Hillary Clinton.

Clinton Cash: A teljes dokumentumfilm a Clinton Alapítvány bizniszeiről

Dokumentumfilm készült a Clintonok pénzügyeiről, melyben utánamentek, hogy miért támogathatták alapítványukat nem igazán demokratikus rezsimek világszerte.

A dokumentumfilm emellett részletesen foglalkozik Bill Clinton és Hillary Clinton sokat kritizált, több százezer dolláros tiszteletdíjú beszédeivel is. A filmet az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

 

Összesen 224 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez az USA és a világ legnagyobb problémája. Ha Orbán Viktor nem lenne, rögtön beköszöntene a világbéke, jólét, nem lenne rasszizmus, minden gender tündökölhetne, és az alanyi jogon járó alapjövedelemből mindenki szívhatná a marihuánát.

Beállt? Ő a szólista már a kezdetektől.

Ehhez vastag bőr kell. De Hillarynak van.

"Magyarországot egy autokratikus, kapzsi és korrupt vezető irányítja"

Hát ezt nehéz lenne cáfolni.

Az elnyomott, diktatúra alatt nyögő magyarok, nehezményezik, hogy
nem mehetnek be csak úgy egy médiamarktba egy freebuy akcióra.
Ez a szemét Orbán megakadályozza, hogy nyolcvan fős
szabadságbrigádok megrohamozzák az elárusító helyeket!

!MárkiZayt minden magyarnak, Hillary Clinton ajánlásával!

Revansot akartál venni, amiért nagy dérrel-durral Magyarországra jöttél, hogy megleckéztesd Viktort, elmenni viszont laposkúszásban mentél nagy hirtelen és feltűnés nélkül, mert olyat kaptál Orbán Viktortól.

Amerika, amelyik minden háború és baj okozója, messzebb van a demokráciától, mint a Föld a Naptól.

Orbánék "egymásnak ugrasszák az embereket, a demagógián és a dezinformációkon keresztül”
– mondta Hillary Clinton.
És tényleg, amit ők tesznek, pontosan azt sorolta el.
Csak a nevekkel tévedett, persze szándékosan.

A nemzetek feletti pénzkartell a FED 1913 óta ugyanazt követi: amikor csődbe viszi az Egyesült Államokat, gyorsan ellenséget kreál, majd - mivel erőforrásai korlátlanok - a katonai győzelem után kamatos kamatokkal/gazdasági kényszerítésekkel sarcot vet ki a legyőzöttekre.
Most ugyanez a forgatókönyv.
De van egy nagy probléma.
Olyan hatalmakkal kerül szembe, amelyek nem azonos súlycsoportban vannak, mint volt Spanyol-, Németország, az Osztrák-Magyar Monarchia.
Úgyhogy, ez egy megnyerhetetlen háború lesz, amelynek a vége: az USA pusztulása.
Az Európai Unió létezésének első számú feladata , hogy ebben a sakkjátszmában a paraszt gyalog szerepét lássa el, ezt el is vállalta, G. Soros etáss a FED ügynöke, az európai hibridháború felelőse.

Na ja!
Amely ország vezetőjének nincs tekintélye azt nem választják meg, vagy ha megválasztják idő kérdése a bukása.
Lásd! Hillary Clinton, vagy férjének esetét.

Nagyon kedves ez a Hillary; titokban tárolt tömegpusztító fegyvereinket nem is említette.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés