Gratulálok a két győztes aktivistának

2021. november 13. 10:41

Jámbor András
Facebook
Az a helyzet, hogy bármikor ott leszek a könnygázban, ha a dolgozók jogai és egy igazságos Magyarország mellett kell kiállni!

„Nyolcszázezer forintot kell fizetnie a TV2-nek, mert lejáratta a rabszolgatörvény elleni tüntetés két szervezőjét. Azt mondták »rombolást és pusztítást szerveztek békés tüntetés helyett«. Gratulálok a két győztes aktivistának, fontos, hogy kimondjuk az igazságot!

A helyzet egyébként az, hogy én is ott voltam ezekben a cikkeben, mint a »Soros-féle” Mérce főszerkesztője, amely szervezte a tüntetéseket. Bár a Mérce sosem kapott Soros-pénzt, és nem szerveztük a rabszolgatörvény-ellenes tüntetéseket sem. De arra büszke vagyok, hogy én is ott álltam és szívtam a könnygázt, hogy aktív résztvevője lehettem ennek a csodálatos tüntetés sorozatnak, amely a legfontosabb kiállás volt a dolgozók jogaiért az elmúlt 30 évben, és amely lerakta a mai ellenzéki együttműködés alapjait!Büszke vagyok, hogy a Mércével hozzájárultunk, hogy ez az ügy ekkorára dagadt, hogy a fél ország a mi közvetítéseinken keresztül követte az eseményeket és büszke vagyok azokra, akik akkor kiálltak a dolgozókért!

Az a helyzet, hogy bármikor ott leszek a könnygázban, bármikor vállalom a harcot, a lejáratást, ha a dolgozók jogai és egy igazságos Magyarország mellett vagy éppen a túlóra, a sztrájkjog megsértése, az alacsony fizetések ellen kell kiállni!

Én ezért indultam képviselőnek és ezt a fajta politikát fogom képviselni a Parlamentben is, a jövendő kormánypárti frakcióban!”

Nyitókép: Trenka Attila / Mandiner

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A dolgozók jogainak védelme vagy azok kiterjesztése nem könnygázas környezetben történik, hanem jól működő szabad szakszervezetek munkája következtében. Szervezéssel, kutatással, aktivista képzéssel, tárgyalással. Ezek után esetleg az "industrial action" széles repertoárjának szakavatott alkalmazásával.
Megfigyelted, hogy a hülyeség nem része a feladatnak?

Vannak, akiket indoktrinálni se kellett a vörös terror irányába:
Winston Churchill vezércikket írt Cionizmus kontra bolsevizmus címmel, amely az Illustrated Sunday Herald-ban jelent meg (1920. február 8). Ebben az írásban, amely nyomatékosította, hogy a cionizmus és a bolsevizmus „harcban áll a zsidó nép lelkéért”, felszólította a zsidókat, hogy tagadják meg a „bolsevik konspirációt” és tegyék világossá, hogy „a bolsevik mozgalom nem zsidó mozgalom”.
Ugyanakkor kifejtette:
„(A bolsevizmus) a zsidók között semmi esetre sem új. Már Spartacus-Weishaupt-tól kezdve, Karl Marx-on át egészen Trockíjig (Oroszország), Kun Béláig (Magyarország), Rosa Luxemburgig (Németország), Emma Goldmanig (USA), ez a világraszóló összeesküvés a civilizáció megdöntésére és a társadalom átépítésére, a korlátozott fejlődés, a rosszindulatú irigység és a lehetetlen egyenlőség alapján, folyamatosan nő.”

Én két szabad szakszervezetben is részt vettem. Olyan szakszervezettel nem találkoztam, amely ne törekedne a több túlóra lehetőségére.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés