Nyolc kamerával, drónnal ad élő közvetítést a HírTV a Békemenetről

2021. október 23. 10:15
A közvetítés a HírTV-n 13 óra 30 perctől, a csatorna Facebook-oldalán pedig 13 órától kezdődik, melyet a Mandineren is követhet majd.

„A 15 évvel ezelőtti rendőri erőszak áldozataira és az '56-os hősökre is emlékeznek a békemenet résztvevői. Az október 23-i rendezvényre vidékről is rendkívül sokan érkeznek. A legtöbben azért vesznek részt a békés demonstráción, hogy a hazai ellenzéknek és Brüsszelnek is megmutassák:

támogatják Magyarország jelenlegi kormányát”

– írja a Hír Tv.

Mint írják: Nyolc kamerával, drónnal adnak élő közvetítést a Békemenetről. A közvetítés a HírTV-n 13 óra 30 perctől, a csatorna Facebook oldalán pedig 13 órától kezdődik. Természetesen Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédét is élőben közvetítik majd.

A Hír TV élő közvetítését olvasóink 13 órától itt, a Mandineren is követhetik majd.

Székelyföldi magyarok százai érkeznek

Mint a Hír Tv fogalmaz: „Erdély több településéről érkeznek megemlékezők a békemenetre”. A portál elmondta azt is: „A folyamatosan romló romániai járványhelyzet miatt a beutazás védettségi igazolványhoz kötött. Az autóbusszal utazó csoportok esetében pedig több indulási ponton is gyorstesztet végeznek az indulókon”.

Mint írják: „a beutazó magyarok között többen is vannak, akik az összes eddigi békemeneten részt vettek”. A portál tájékoztatása szerint „Makfalva polgármestere például elmondta: „nagyon fontos, hogy jelenlétükkel is megmutassák:

a székelység kiáll a magyar kormány mellett”.

Kárpátalja is képviselteti magát

Az eddigi békemenetekre rendszeresen utaztak Kárpátaljáról is – idézi fel a portál, hozzáteszik: „nincs ez máshogy idén sem”. Mint írják: „Csapon, a kis kárpátaljai határvárosban már hajnali négy órakor félszázan várták a busz indulását. A csoport az ungvári járás magyarlakta településeit fogja képviselni a békemeneten”.

Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi

 

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

X.
A fiatalokat nem látod? rengetegen vannak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés