Közeledik október 23.

2021. október 19. 16:13

Szentesi Zöldi László
Facebook
A történet egyszerű. Akkor is, ma is.

„Két tábor van. És választanunk kell, melyik oldalon állunk, ha az országot idegenek akarják a hatalmukba keríteni, ha belső árulóink vannak, és a nemzetet létében fenyegetik.

Az ember lehet áruló, de hűséges is maradhat a hazájához.

Igen, ilyen egyszerű a történet. Lehet szövegelni, ideológiát gyártani, finomkodni, csak amikor ember kell a gátra, a dumagépek mindig eltűnnek, és maradnak a nem selejtesek. Ők a történelem kovászai, nem azok, akik csak pofáznak. Azoknak a neve marad fent, akik bátran szembenéznek a tankokkal és a bankokkal. Akik nem kifogást keresnek, hanem teszik a dolgukat.

Apám és nagyapám is nemzetőr volt 1956-ban. Nyilvánvaló, hogy én sem lehetek kommunista vagy liberális (nem is lettem). Én is vívom a harcom, még ha nem is fegyverrel, hanem klaviatúrával. Ha úgy alakul, persze fegyverrel is, ahogyan az őseink. Bármit megteszek, csak legyen magyar a Kárpát-medencében száz év múlva is.

Ezt az idézetet a képpel Pongrátz Gergely emlékére készítettem.

Nyugalom. Nem veszett el a magyar a magyarban. Soha nem is fog elveszni. Nem lesz villanyoltás. Gergely bácsi és az 56-os nemzedék elment, de a harc folytatódik.

1956 kötelez.

Nem felejtünk!!!

Szombaton MINDENKI jöjjön el a Békemenetre, aki el tud jönni. Tegyünk valamit együtt a hazánkért!

Én ott leszek.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mikor mondott Szálasi olyanokat, mint Lenin elvtárs?

Lenin parancsa 1917 decemberében:
„Halálig tartó háborúra van szükség a gazdagok, a tétlenek és a paraziták ellen azért, hogy megtisztítsuk az orosz földet minden patkánytól, bolhától, csalótól, ágytetűtől.
Az egyik helyen börtönözzetek be egy tucat gazdagot, …a másik helyen tisztítsanak latrinát. A harmadikon adjatok rájuk sárga jegyet (a prostituáltak megkülönböztetését), miután egy időt a börtönben eltöltöttek, hogy mialatt veszélyesek szemmel tarthatók legyenek. A negyediken fogjátok el a lógósokat és minden tizediket lőjétek agyon.”

Forrás: Lenin PSS, 5. kiadás, 35. kötet, 204. oldal, Moszkva, 1962 in Geoffrey Hosking: Rulers and Victims, the Russians in the Soviet Union (Uralkodók és áldozatok, oroszok a Szovjetunióban), Harvard University Press, 2006, 47.old.

Nem Szálasi idézet, csak két tábor van egy patrióta, szuverenista és egy bármilyen külső hatalom irányába szervilis globalista tábor, amelyik fenyeget, kirekeszt. Ez nem úgy hangzik, mintha, nem úgy hangzik, ahogy magyaráznád, hanem pontosan leírja a helyzetet.

Melyik békemenet után történt ilyen?

Ha hülye vagy a vitához, ha nem éred fel ésszel a mondanivalót, ha nincs érved ellene, minősítsd azt aki mondja - te ezt a módszert követed. De ezt már egy óvodás is tudja, te viszont még nem nőttél ki belőle. Ilyenkor a nyelvedet is kiöltöd?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés