Hont András: Egészen bizarr koalíciót sikerült összehoznia MZP-nek

2021. október 18. 11:27

A publicista szerint még senkinek sem sikerült maga mögé felsorakoztatnia Karácsonyt és Puzsért.

2021. október 18. 11:27
null

Hont András Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében elképesztő politikai teljesítménynek tartja azt, amit Márki-Zay Péter az elmúlt hónapokban véghezvitt. Az újságíró szerint egy egészen bizarr koalíciót sikerült összehoznia „ifjú hipszterektől hamisítatlan kisgazdákig”, és képes volt arra, amire – ahogy fogalmaz – az univerzumban senki más: egyaránt fölsorakoztatta maga mögött Karácsony Gergelyt és Puzsér Róbertet.

„Megszégyenítő lett volna a vereség, amelyet a DK által megjelenített 2010 előtti baloldal elszenved, ha nem Dobrev Klára a jelölt. Azon a bázison, ebben a hangulatban a maximum maximumának a maximumát érte el” – zárja bejegyzését Hont.

Fotó: Facebook, Karácsony Gergely

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
triumphator
2021. október 18. 18:59
Az a baj, hogy olyan ellenzékünk van, amelyik meg akarja úszni a politizálás nyűgjét. Olyan a világon nincs, hogy egy szélsőjobbos ideológia mentén létrejött párt lépjen a legszorosabb választási szövetségre azzal szélsőbalos párttal, amelynek ellenében önmaga megalakult. És olyan sincs, hogy jön egy outsider, aki mögött semmi szervezetség nincs, de ő lesz a közös miniszterelnök-jelölt pont az előző lehetetlen szövetségben lévő két párt jelöltje ellenében, akik - papíron - a legerősebbek az ellenzéki térfélen.
levig79
2021. október 18. 18:24
Azért nem kell a makeszt ennyire dicsőíteni, abban merült ki a tudománya, hogy nem nyalt be senkinek (még). Gyanítom, egy háromtökű öszvér még őt is elverte volna az előválasztáson.
filamer
2021. október 18. 17:27
A pápai fiú és a miskolci fiú összefogot a hódmezővásárhelyi fiúval. Mi lesz ebből az összefogásból ....TRIUMVIRÁTUS ? 1...A két erősebb összefog a gyengébb ellen - hogy ne zavarja őket a végső leszámoláskor ? 2...A gyengébb hullája fölött indulhat a háború azért a trónért, amely mindkettőjük számára elérhetetlen? 3...Ha egyiküknek sikerülne, akkor győztesé lehet a DEMOKRATIKUS CSÁSZÁRSÁG ?? Majd választunk, talán lehet/lesz egy szélsőségesek nélküli "B" terv is !
Pálinkó Endre
2021. október 18. 17:26
Teszem fel a kérdést, ha a Párbeszéd nem éri el az 5%-os parlamenti küszöböt akkor Márki, hogy kerül be?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik