Fekete-Győr: Kifejezetten túltoltam a baszatáskát

2021. október 15. 15:49
A Momentum volt elnöke szerint jó volt a februári belépője, de „utána jött a harmadik hullám, és utána a Partizán, és utána a nyár”.

Interjút adott a Jelen című hetilapnak Fekete-Győr András, a beszélgetés – amely Fekete-Győr pártelnöki távozása után készült – felkerült a YouTube-ra is.

A lemondásról az egykori elnök elmondta: a Momentum egy olyan közösség, amely nem szereti a következménynélküliséget. Szerinte az elnökség elégedett volt a pártelnöki munkájával, – amelyet egyébként élete legjobb öt évének nevezett – a miniszterelnök-jelölti eredmény miatt kellett távoznia.

„Örülök annak, hogy van rotáció a párt vezetésében” – jelentette ki.

A talán legérdekesebb része volt, amikor az egykori pártelnök Benyó Ritával a kudarca okait elemezte. Szerinte jó volt a belépője februárban – az ún. „felcsúti per” ötlete – de „utána jött a harmadik hullám, és utána a Partizán, és utána a nyár”.

Elmondta: nyár elején meghozták azt a döntést, hogy az egyéni jelöltekre koncentrálnak.

A választók a miniszterelnök-jelölteknél az alkalmasságot, a kormányzóképességet keresték, mint fő szempontot, és a Partizán-interjú pont ezt rombolta le vele kapcsolatban – elemzett Fekete-Győr, akit megkérdeztek a „baszatáskás-kampányról” is.

„Ez nem kapmánytanácsadói javaslat volt, ez belőlem jött. A különböző platformokat más célokra kezeltem, de kicsit túltoltam. Ez egy tapasztalat, nem lehet ennyire széttartó karaktert, mondanivalót, stílust mutatni, muszáj, hogy ez egységes legyen” – mondta Fekete-Győr.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Szerinte jó volt a belépője februárban – az ún. „felcsúti per” ötlete"


Ha annyira jó volt, miért hagyták abba?

Franciaországban nem indulsz? Arra nem adnak pénzt?

Engem nem érdekel a gyászmunkája.
Oldjon meg valamit végre egyszer egyedül.

szopataska, sot roller

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés