Én dupla kávéval indítom a napot

2021. október 15. 9:43

Jakab Péter
Facebook
Orbán meg dupla hazugsággal.

„Én dupla kávéval indítom a napot, Orbán meg dupla hazugsággal.

Ma azt mondta a rádióban, hogy bár itt a negyedik hullám, az egészségügy felkészült a járványra, van mindenünk az eszköztől az ápolóig.

Ehhez képest épp most igényelt 66 milliárd forint hitelt a kormány az Ázsiai Beruházási Banktól a kórházaink felújítására. Az indoklás szerint azért, mert a magyar egészségügy romokban van, a lakosság beteges, az ország pedig rosszul teljesít a járvány elleni küzdelemben. A hitelt meg is kaptuk. Merthogy tényleg pocsék állapotban van a magyar egészségügy, bár Orbán épp az ellenkezőjét hazudta ma reggel. Is.

Aztán jött a migránsozás. Orbán szerint Nyugat-Európa migránsokkal akarja megoldani a munkaerőhiányt. A magyar kormány meg nem. Ehhez képest Borsodban a MOL – tehát egy részben állami tulajdonú cég – konténervárost építtetett kétezer, döntően török vendégmunkásnak, hogy felhúzzanak egy új üzemet. A kormány a beruházást 40 milliárd forinttal támogatja. Ebből 12 milliárd forint munkahelyteremtési támogatás. Törököknek. Magyarok helyett. Akkor hogy is van ez? A magyar kormány bevándorlókkal akarja megoldani a munkaerőhiányt?

Na, itt kapcsoltam ki a rádiót. Kávéból jó a dupla, hazugságból viszont egy is sok.”

Nyitókép: Jakab Péter Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Én dupla kávéval indítom a napot." Mivan, elfogyott a parízer?

Milyen könnyedséggel maszatol Jakab: vendégmunkás egyenlő migránssal. Úgy beleverném a fejét a nyugati, nem fideszes elemzésekbe arról, hogy a 2015-ös nagy muszlim hömpöly után a migránsaik hány százaléka dolgozik egyáltalán. Megakadna a torkán a vettparizer...

Ez a szerencsétlen ilyen képességekkel akart a baloldal miniszterelnöke lenni.
Aki azt sem tudja mi a vendégmunkás és a bevándorló közti különbség. Kb annyi, mint egy alkalomra fizetett prostituált és egy rád száradt feleség közötti.

Az ellenzék miniszterelnöki felhozatala kritikán aluli, a vak is láthatja.

22 után Jakabbal együtt pályáztok egy hátsó portási állásra a DK-nál?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés