Andris továbbra is politikai képviseletet fog adni az új politikai generációnak

2021. október 11. 11:26

Donáth Anna
Facebook
Akikre az elején mindenki csak legyintett, ma megkerülhetetlen szereplői a közéletnek.

„Fekete-Győr András a Momentum alapítójaként teljesen új lendületet és elhivatottságot hozott a magyar politikába. Ennek köszönhetően a Momentum közösségének sikerült az, ami az elmúlt tizenegy évben kevésszer adatott meg: az Olimpiáról szóló népszavazási kezdeményezésünkkel meghátrálásra kényszerítettük a kormányt 2017-ben.

Aztán sikerre vitt két választási kampányt is, a Momentum egyre erősödött, akikre az elején mindenki csak legyintett, ma megkerülhetetlen szereplői a közéletnek. Emellett Andris a közösség vezetőjeként csapatot vezetett, közös gondolkodásra és cselekvésre sarkallt, motivált, irányt mutatott és lelkesített. Én személy szerint is rengeteget köszönhetek neki.

Az előválasztási verseny azonban nem sikerült úgy, ahogy tervezte. Az elért eredmény miatt, az ígéretéhez híven, bizalmi szavazást kért a Momentum küldöttgyűlésétől. A küldöttgyűlés pedig úgy döntött, új vezetéssel kell belevágni a 2022-es választási kampányba.
A pozíciók egy demokratikus közösségben cserélődnek, ez így van rendjén. Az viszont nem kérdés, hogy ha nem is a Momentum elnökeként, de Andris továbbra is politikai képviseletet fog adni a rendszerváltás környékén született új politikai generációnak. Ahogy eddig is tette.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Apád már adott az új generációnak. Nagyapád meg az azt megelőzőnek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés