Fekete-Győr András álhírt terjesztett Novák Katalinról

2021. szeptember 24. 17:31

A Momentum elnöke olyan mondatokat tulajdonított a miniszter asszonynak, amelyeket soha nem mondott, ráadásul korábban rágalmazás miatt feljelentést is tett miattuk.

2021. szeptember 24. 17:31
null

A Momentum elnöke közösségi oldalán osztott meg egy idézetet, amit Novák Katalinnak tulajdonított. Fekete-Győr András azt írta: 

Azok a fiatalok, akik ennyi segítség után elhagyják Magyarországot, meg is érdemlik sorsukat, hisz elárulják Hazájukat, Kormányukat, amely mindent megtett értük. Fogalmazhatnék úgy is, hogy szüleik nem nevelték őket magyar identitásra, ez pedig nem más, mint hazaárulás. Ennyi segítséget sehol nem kapnak a világon, tehát pusztán kalandozásra vágynak egy jobb élet reményében – Novák Katalin.”

Fekete-Győr nem ellenőrizhette az idézet forrását, ugyanis Novák Katalin még 2019-ben rágalmazás miatt indított pert az ellen, aki akkor szintén neki tulajdonította a fenti sorokat. A miniszter akkor azt mondta, hogy az ominózus nyilatkozatot ő soha nem tette meg, hozzátéve, súlyosan sértő rá nézve ez a nyilatkozat, és rágalmazás vétsége miatt tett feljelentést. 

A Momentum elnöke később átírta a Facebook-posztot és törölte belőle az „idézetet”.

Kép forrása: Partizán YouTube

Kapcsolódó cikkek

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
The trasher
2021. szeptember 26. 17:14
Gyíkvállú! Kiabálsz, félsz a jövőtől? Így helyes.
Tibesz26
2021. szeptember 26. 15:27
keménykedni akarsz sátánista lenin fiu gyere ki a muuhi csatatérre és ott legyél kemény
barany
2021. szeptember 25. 18:06
Ez a mocsok aljasságban verhetetlen. (Kivéve persze Jakabot, akinek az aljassága sokadik hatványú.)
nyugalom
2021. szeptember 25. 13:34
Maris csaltak, loptak, mi lenne itt? Emberek, ebresztő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik