Fekete-Győr András álhírt terjesztett Novák Katalinról

2021. szeptember 24. 17:31
A Momentum elnöke olyan mondatokat tulajdonított a miniszter asszonynak, amelyeket soha nem mondott, ráadásul korábban rágalmazás miatt feljelentést is tett miattuk.

A Momentum elnöke közösségi oldalán osztott meg egy idézetet, amit Novák Katalinnak tulajdonított. Fekete-Győr András azt írta: 

Azok a fiatalok, akik ennyi segítség után elhagyják Magyarországot, meg is érdemlik sorsukat, hisz elárulják Hazájukat, Kormányukat, amely mindent megtett értük. Fogalmazhatnék úgy is, hogy szüleik nem nevelték őket magyar identitásra, ez pedig nem más, mint hazaárulás. Ennyi segítséget sehol nem kapnak a világon, tehát pusztán kalandozásra vágynak egy jobb élet reményében – Novák Katalin.”

Fekete-Győr nem ellenőrizhette az idézet forrását, ugyanis Novák Katalin még 2019-ben rágalmazás miatt indított pert az ellen, aki akkor szintén neki tulajdonította a fenti sorokat. A miniszter akkor azt mondta, hogy az ominózus nyilatkozatot ő soha nem tette meg, hozzátéve, súlyosan sértő rá nézve ez a nyilatkozat, és rágalmazás vétsége miatt tett feljelentést. 

A Momentum elnöke később átírta a Facebook-posztot és törölte belőle az „idézetet”.

Kép forrása: Partizán YouTube

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A felső kép demonstrálja Fegyőr helyzetét: Tátott szájjal a faszerdőbe.

Akkor indul az újabb rágalmazási per. Ennek bevételéből már Ausztrália- Új Zéland kirándulásra is telni fog Novák Katalinnak és családjának.

Normális helyeken a visszavonás vagy korrekció enyhítő körülmény de nem felmentő körülmény. Novákék kirándulása így csak Hong Kong-ig megy el.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés