Dobrev: Na, ezt már nem! Gyerekekről, de nők nélkül?

2021. szeptember 23. 21:42

Dobrev Klára szerint Orbán Viktor kormánya csak a férfiak véleményére kíváncsi a demográfiai problémák kapcsán.

2021. szeptember 23. 21:42
null

A Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje Facebook-oldalán azt nehezményezte, hogy a IV. Budapesti Demográfiai Csúcs összes neves meghívottja férfi. Ezzel szemben a főbb meghívottak között több női résztvevő is van, és több panelbeszélgetés volt, melyen kizárólag női résztvevők osztották meg gondolataikat a résztvevőkkel. Ennek ellenére Dobrev Klára így fogalmaz: 

Mike Pence még indianai kormányzó korában aláírt szigorítást célzó abortusztörvénye alkotmányellenesnek minősítte a bíróság. Ezek az urak akarnak demográfiáról beszélni? Vagy az az Orbán Viktor, aki saját szavai szerint nőügyekkel nem foglalkozik?” 

A miniszterelnök-jelölt szerint általa vezetett kormánynak „szívügye” lesz a demográfia, de úgy fognak kormányozni, hogy minél több ember véleményére legyenek figyelemmel, hiszen szerinte „Orbánék nem kíváncsiak a nők véleményére. Mi viszont rengeteg férfi és rengeteg nő véleményére vagyunk és leszünk kíváncsiak.”

Fotó: Dobrev Klára, Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APA152
2021. szeptember 24. 20:34
"Mi viszont rengeteg férfi és rengeteg nő véleményére vagyunk és leszünk kíváncsiak.” Hát akkor "kedves " bojler asszonyság,az én véleményem az,hogy nélkületek sokkal szebb lenne a világ !! Tudnál ebben segíteni ?
kispufi
2021. szeptember 24. 19:30
Sok férfi véleményére is kíváncsi? Az enyémre is? Biztos ebben? Meg a faszt kíváncsi. Mondjuk úgyis csak a kurva anyjába küldeném. Bár az is egy vélemény talán.
KBA98
2021. szeptember 24. 16:48
Miért élhetnek egyáltalán szabadon? Egy ilyen aljas konglomerátum, hogy működhet még?
Aerion
2021. szeptember 24. 15:34
Még valami, a Dobrev által kifogásolt képen állami vezetök vannak, az állami vezetök 90%-a férfi. A világon, nem Magyarországon. Ezt fel nem ismerni szellemi fogyatékosság a politikában, felismerni de fogyatékosan beszélni az aljasság, a gonoszság és az alkalmatlanság olyan foka, amit büntetni kell. Mert büncselekmény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik