Kétezer forintos órabérért toboroznak embereket az előválasztás lebonyolításához

2021. szeptember 18. 18:20
A fél éve tervezett rendszer percek alatt összeomlott, a szervezők pedig már pénzért toboroznak „SOS embereket”.

Deák Dániel Facebook-oldalán megosztott bejegyzése szerint még csak most keresnek 2000 forintos óradíjért cserébe embereket az előválasztás lebonyolításához. Az elemző posztjában azt írja:

„Nem csoda, hogy azonnal elhasaltak! Hekkertámadásról és kormányzati beavatkozásról beszélnek a balliberális politikusok az előválasztásnak nevezett kampányesemény összeomlása miatt.”

Deák Dániel hangsúlyozza azt is: ezzel a másra mutogatással valójában csak a saját alkalmatlanságukat és felkészületlenségüket igyekeznek leplezni. Az elemző egy képet is posztolt, amelyen egy friss állásajánlat látható: operátorokat keresnek az előválasztás lebonyolításához.

Deák Dániel szerint az előválasztással kapcsolatban már előre borítékolható, hogy Karácsony Gergelyt fogják kihozni nyertesnek. Azt írja: 

„Ez is jól mutatja, hogy nem készültek fel, nem vettek fel elég embert, most keresik csak őket. Ahelyett azonban, hogy beismernék a hibájukat, ismét másra mutogatnak.Joggal merül fel a kérdés: ha egy ilyen eseményt sem tudnak normálisan megszervezni, akkor hogyan tudnának egy egész országot irányítani?! ”

Nyitókép: Momentum.hu

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sok halott kezdett el szavazni egyszerre. Rosszul követték az amerikai példát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés