Családi tragédia Dunakeszin, négyen meghaltak (Frissítve!)

2021. szeptember 13. 14:23

A hármas gyilkosság után az elkövető a rendőrök kiérkezése előtt magát is fejbelőtte.

2021. szeptember 13. 14:23
null

2021. szeptember 12-én este Dunakeszi, Kisfaludy utcában egy férfi lőfegyverrel támadt 63 éves volt anyósára, 40 éves párjára és 7 éves közös gyermekükre. A férfi egy engedéllyel tartott vadászpuskával a sértettekre több lövést adott le, mindannyian a helyszínen belehaltak sérüléseikbe – számolt be a police.hu.

A lap azt írja: a lövöldözésről folyamatosan érkeztek a bejelentések a Tevékenység-irányítási Központba, a rendőrök pillanatok alatt reagáltak. A Pest megyei járőrök és nyomozók, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeivel közösen, nagy erőkkel vonultak a helyszínre, azonban

a sérülteken már nem tudtak segíteni, az 54 éves elkövető pedig a rendőrök kiérkezése előtt, magát is fejbelőtte.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folytatja le az eljárást. 

Nyitókép: Youtube

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kohazi
2021. szeptember 14. 22:50
Azért el kellene gondolkozni azon,s amit tett ez az ember az védhetetlen, de egy jó "indulatú" volt feleség Magyarországon az élete végéig tönkre tudja tenni egy férfi életét,és a jog is mellette áll főleg, ha kifog egy női bírót is.Nem akarta végig csinálni, hogy a fiát csak könyöradományként láthassa, a nő veszekedett vele hogy későn vitte vissza a gyereket.
Agnieszka
2021. szeptember 14. 14:38
Tragédia. Azért ritka az ilyen "kikapcsolás" minden előzmény nélkül. Ha drogtól borult el az agya, annak azután tényleg van előzménye. Drogosnak, idegileg súlyosan kiegyensúlyozatlannak nem szabad gyereket kiadni. Ha semmiféle előzmény nem volt, akkor olyan ez, mint egy súlyos közúti baleset önhibán kívül. Kiszámíthatatlan, de ritka, akivel történik, annak viszont a kivédhetetlen 100%. Nyugodjanak békében. Aki tette, nem önmaga volt akkor.
ppix
2021. szeptember 14. 14:24
Hetente átlag egy nőt megöl magyarországon a "párja". (Évente kb. 50-et) De ez senkit sem érdekel, pártunk és kormányunk a melegektől, meg a liberálisoktól meg a migránsoktól félti a család intézményét... Ennek is voltak előzményei, (lásd hírek), de az állam nem segít.
kitiltott
2021. szeptember 14. 10:50
Borzalom ahogy ezen a moslékos trollok csámcsognak.. Ha nem lennének vadászok már megtette volna a moslékot a vaddisznó csorda. Jó lenne erről egy statisztika..mennyi moslékos vadász van
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik