Miféle kormány, miféle párt?

2021. szeptember 4. 16:10

Bauer Tamás
Facebook
Ez egy futballhuligán „párt”, egy futballhuligán kormány, egy futballhuligán rendszer.

„Ezúttal szokatlanul rövid leszek. Több mint tíz éve vitatkozgatunk arról, hogy miféle párt is a Fidesz, miféle kormány is az Orbán-kormány. Az elmúlt napok eseményei – az angol-magyar világbajnoki selejtező az új Puskás Arénában, és Szijjártó külügyminiszter ezt követő megszólalása, hasonlóan Orbán miniszterelnöknek az ír-magyar után tett korábbi rádiószózatához – végleg megválaszolta a kérdést. Ez egy futballhuligán »párt«, egy futballhuligán kormány, de menjünk tovább: egy futballhuligán rendszer. Alapelve: csak neki lehet igaza, mindenki más érdektelen, csak neki lehet hangja, mindenki mást túlüvölt, aki útjában van, azt félrelöki. Így működik az államhatalom birtokában tizenkettedik éve. Az azt megelőző nyolc évben ellenzékben működött ugyanígy.

(Ne legyen félreértés: ez a jellemzés leírja, érzékelteti a Fidesz mineműségét, de nem pótolja a precíz elemzést. Továbbra is azt gondolom, hogy Orbán rendszere önkényuralom, működési módját tekintve pedig a legjobb jellemzést UngváryRudolf adta a fasisztoid mutáció terminussal. De hálásak lehetünk Orbánnak és Szijjártónak, hogy a rasszista futballhuligánok melletti bátor kiállásukkal megkönnyítették viselkedésük még jobb megértését.)”

Nyitókép: MTI Fotó, Soós Lajos

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 105 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bauer ebben az írásában a szokottnál is stupidabb: néhány primitív bekiabáló által okozott jelenségből levezeti a kormány és Orbán "huliganizmusát". Ez a pasi nem normális, mert kampány ide, kampány oda, ilyen emeletes marhaságot ne írjon senki!

Az elfajzott, hazátlan zsidók uralta közéletnek véget kell érnie.
Az MLSZ is tegye meg a feljelentést az angol csapat egyik játékosa, Sterling ellen. Amiért Sterling tudatosan, előkészülve provokálta a magyar nézőket a trikó levételével, olyan felirat bemutatásával, amit a magyar nézők nagy többsége nem érthetett, tehát joggal lettek dühödtek az angol játékos tudatos provokációja láttán.
E mögött a mutatvány mögött ugyanaz a Jósa Bálint-Piara Powar nevű elfajzott zsidó páros áll, akik már a nyári EB-n aknamunkát, uszítást szerveztek Magyarország ellen, amiről máig nagy a csend, mert hazudozásaik nyilvánvalóvá váltak.
Ez a Sterling-húzás azt hivatott bizonyítani: lám, Magyarország valóban rasszista, ezzel igyekeznek az EB-vel kapcsolatos hazugságaikat, rágalmaikat elfedni...
Az MLSZ kérjen teljes körű kivizsgálást, akár a Scotland Yardot felkérve, folytasson nyomozást Jósa és Powar ellen, ugyanis:
Ez a két szemétláda különös irányultsággal utazik Magyarországra.
ha az, ami a romániai Craiován történt tavaly a Honvéd vendégjátéka során, ha az Magyarországon történt volna, több évi teljes pályabezárás, nemzetközi eltiltás lett volna az ítélet Magyarország ellen.
A román Craiovának haja szála nem görbült.
Ezért kell nyomozás Jósa és Powar ellen.
Máskülönben az UEFA, a FIFA nem más, mint egy a Soros-NGO-k közül.
Ez a labdarúgásban nem lehet uralkodóan meghatározó, ez egyszerűen: lehetetlen.

Akkor én is általánosítok. A zsidók bolsevik tömeggyilkos pribékek.

De nem ám, ha erősködnek, vágunk ki mi az övékből.
Végtelen arrogancia, megállíthatatlan lenézés a világ iránt, amiben élnek.
A történelem döntetlenre játszik.
És nagyon sok góllal vezetnek, úgyhogy Isten malmai lassan őrölnek, de...

Lehetne óvatosabb.
Kaleta esete után minden kormánypárti pedofil lett.
Akkor hallgatták el, amikor a jobbikos pedofilről kiderült, hogy ő bizony nem csak nézegette a gyerekekről készült képeket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés