Bob Dylant pedofil szexuális zaklatással vádolják

2021. augusztus 17. 8:09
Az eset 1965-ben történt, amikor a zenész 24 éves volt, a pert indító nő pedig 12.

A nő szerint az énekes a new-yorki Chelsea Hotelben található apartmanjában drogok és alkohol fogyasztására vette rá, majd többször is szexuálisan zaklatta, holott csak 12 éves volt. Az áldozat saját bevallása szerint az eset nagyon komoly mentális és érzelmi traumát okozott neki, ezért perelte be a zenészt – írta meg a BBC. A polgári keresetet augusztus 13-án nyújtották be, az elévülési idő 14-én járt volna le.

Bob Dylan szóvivője válaszolt

Dylan szóvivője közölte a BBC-vel, hogy az 56 éves vádak teljesen alaptalanok, és hogy a bíróság ezt be is fogja bizonyítani.

Bob Dylan – születési nevén Robert Allen Zimmerman – több mint hat évtizedes pályafutása alatt 125 millió albumot adott el. 2016-ban kapta meg az irodalmi Nobel-díjat, s így ő lett az első zenész, aki megkapta azt.

Nyitókép: MTI/EPA/Domenech Castello

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát akkor vissza a nóbelt.

Eltévedt az utcán és Dylan találta meg.
Majd átgondolta a dolgot és úgy döntött, legjobb lesz, ha az éjszakát a hotelszobájában tölti és majd reggel visszaadja a gyereket a szülőknek.
De lehet, már akkor tudta, mit tesz majd Weinstein, Epstein évtizedekkel később és úgy gondolta, akkor ő: miért ne...

Szerintem a történet következő fordulata az lesz, hogy Dylan bejelenti, hogy nem lehetett, mert buzi, vagy akkor éppen az volt, mire a csaj közzé teszi, hogy akkor még ő is fiú volt. Lesz még itt történés.

Sőt, jövőre már 110 éveseket.
120 éves túlélők feljelentései alapján.
És akkor még a túlélők leszármazottainak poszttraumás pszichés nehézségeiről nem is beszéltünk.
Ami megint csak - sajnos! - pénzbe kerül...

A holokauszt-túlélők leszármazottai pedig még ennél is tisztábban emlékeznek, minden részletre, pl., az ősük, aki túlélte, valójában hogyan halt meg...
Gerard Menuhin, Yehudi Menuhin hegedűművész fia így ír a zsidókról: „A zsidóknak csak az a dolguk, hogy utánozzák vagy megsemmisítsék azt, amivé ők maguk soha nem válhatnak..., és hogy politikai uszításaik révén aláássák a homogén társadalmi szövetet.
Polgárháború okozta migrációk és így tovább - eszméiket diszkriminációellenes jogalkotásnak nevezik, beleértve az olyan alapvető értékek elleni támadásokat, mint a hagyományos család, kitalált "nemi szempontból semleges" és radikális feminista ideológiák és "mozgalmak" révén."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés