Bayer: Szivárványos kicsi Vettel

2021. augusztus 03. 08:37

A publicista sem hagyta szó nélkül Vettel és Hamilton megjegyzéseit a gyermekvédelmi törvényre.

2021. augusztus 03. 08:37
null

„Na, olvasgasd el a kommenteket, amelyeket a sajátjaid írnak neked. Aztán a cuki kis pólódban meg a cuki kis maszkodban

(Viheted Hamilton haverodat is…)” írja Bayer Zsolt a saját blogján.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2021. augusztus 04. 13:16
A közösségi médián annyian követik Hamiltont, mint Magyarország lakossága. Mit képzelsz magadról Zsóti? Hamiltonhoz képest a propagandád csak kakaskukorékolás a szemétdombon.
Mexivtad
2021. augusztus 03. 16:19
Azért mielőtt valaki egy kicsit is szimpatizálna az LMB... ideológiával, gondolkozzon el mi történne ha holnaptól mindenki egy csapásra úgy élne! Maga a kipusztulás, halál, megszűnés. Így kell ezt nézni. :-)
Bell & Sebastian
2021. augusztus 03. 11:18
Én is szeretek agresszívan vezetni, pontosabban villámgyorsan előzni, de mély filozófia van mögötte. Ha nem látok rendesen előre, vagy balfaszt sejtek a mozgó forgalmi akadály volánja mögött, ha megtehetem, elébe vágok, ha nem, lemaradok. De sosem vonatozom, mászok rá az előttem haladóra, és mindig a sávomban maradok, mert drága a szuper tükör, és mindig duplán indexelek, ki is meg be is. Ez eddig bejött. Nagyjából ennyi a közös az F1 sztárjai és Zsolt között. A különbség számottevő, a zárt pálya és országút teljesen más tészta. A cicafiúk nincsenek hozzászokva a balra benéző és azonnal jobbra kanyarodó magyar balfaszokhoz. Vagyis útkereszteződésben még akkor sem előzünk, főleg lakott területen, ha semmi nem tiltja. No, ezért gombázott Wettel egy totálkárost.
jánosbácsi
2021. augusztus 03. 10:43
Nehéz idők jönnek a fideszes ratyikra mert egyszerre kell ratyinak és nácinak lenniük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik