A haláleseteket a felelőtlen járványkezelés okozhatja

2021. augusztus 03. 08:17

A Facebookon az első bejegyzések mindig egy ismerősöm halálhíréről tájékoztatnak.

2021. augusztus 03. 08:17
null
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
Facebook

„Hónapok óta csaknem minden alkalommal, amikor kinyitom a facebookot, az első bejegyzések egy közelebbi vagy távolabbi ismerősöm halálhíréről tájékoztatnak. Korábban – a covid járvány előtt – ez nem volt így és két év alatt nem öregedett annyit a környezetem, hogy ez magyarázza. Nem tudok másra gondolni, mint hogy a sűrű halálesetek mögött a kórházi ágyak statáriális kiürítése, a kezelések és szűrővizsgálatok tömeges elmaradása áll. A halálesetek egy részét – a 30 ezer covid halálesethez hasonlóan – az átgondolatlan, szakszerűtlen, felelőtlen  járványkezelés okozhatja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vallasz Vilmos
2021. augusztus 06. 10:21
Reméljük ezt valahogy bizonyítani is tudja. Ha nem, akkor csak fantázia, inkább kívánság. A halált a gyenge testünk okozza. Ha a járványkezelés lenne, akkor mindenkinek, aki beteg lett meg kellett volna halnia.
NTLLK
2021. augusztus 04. 19:58
Tudja tésasszony egy idő után egyszercsak körülöttünk csapkod a villám. Mert lassan elmúlik tésasszonnyal együtt a tésasszonyvilág is. És sertésasszony egyszercsak volt, nincs. És kovid se kell hozzá, csak koleszterin.
tetx
2021. augusztus 04. 06:48
Sokat elmond az MTA mai színvonaláról, hogy ez a végtelenül ostoba, gyűlölködő izé is a tagja lehet.
Krupp Skya
2021. augusztus 04. 05:17
Az az egy biztos hogy Vásárhelyi Miklós felelőtlen újságírói tevékenysége majdnem Mindszenti József halálát okozta. Ki is volt ez a büdös rohadt kommunista újságíró? Ja hogy az apád, na nem esett messze a büdös rohadt kommunista alma a büdös rohadt kommunista almafától.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik