A baloldali sajtó és az MCC Feszt

2021. július 31. 13:32

Az érdeklődésből a lejáratás szándéka süt át. De hol vannak a balos fesztiválok?

2021. július 31. 13:32
null
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„Olvasom, hogy a baloldali sajtó mennyire érdeklődik a jövő héten Esztergomban megrendezésre kerülő MCC Feszt iránt. Különösen az amerikai tévés, Tucker Carlson fellépése izgatja őket.Igen megtisztelő, hogy követnek minket, köszönjük! Tekintettel ugyanakkor arra, hogy nem mindig érzem őszintének ezt a fene nagy érdeklődést, hanem néhol inkább a lejáratás – nem is olyan ügyesen titkolt – szándéka süt át belőle, pár megjegyzésem lenne a dologhoz.

1. Nem látom a nagy baloldali nyári fesztiválokat, nagy mozgolódásokat, ahol neves külföldi előadók, hazai szakemberek, sportolók, színészek, akadémikusok fejtik ki véleményüket, ahol csomó fiatal van, ahol városi környezetben, szabadon, közéleti témákat is átbeszélve, plusz szórakozva lehet önfeledten örülni annak, hogy együtt vagyunk. Hol vannak ezek a fesztiválok? Most egy hónapon belül lesz MCC Feszt, Tranzit és BrainBar. Ott mi a helyzet? A kérdés nyilván költői.

2. Számunkra, jobboldaliak számára azért nevetségesek ezek a cikkek, mert abból indulnak ki, hogy ha egy külföldit elhívunk Magyarországra, akkor azt csak akkor lehet megtenni, ha százszázalékosan azonosulunk vele és vakon követjük minden állítását. Hiszen, ha egy külföldi mond valamit, főleg egy nyugati, akkor az a magyar baloldal szerint kinyilatkoztatás, amit nekünk, kőkorszaki barbároknak jobb mielőbb és minél pontosabban követni.

Ráadásul, ez a teljes szellemi gyarmati státusz a baloldal számára azért kényelmesen belakható, s azzal a sok neomarxista maszlaggal, ami mostanában ömlik be az országba, azért könnyű nekik azonosulni, mert ugyanúgy, mint korábban a marxizmusban, ezek az elméletek most sem ismernek családot, nemzetet, Istent, szabadságot, határt, rendet, csak a totális ideológiát és az azzal való tökéletes azonosulás elvárását. Ezzel odaát könnyű egyetérteni, ezt csinálták a baloldalon a rendszerváltoztatás előtt is, csak akkor keletről jött az őrület. Tisztelet a kivételnek.”

Kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lofejazagyban
2021. július 31. 14:03
hááát, Balázs, van az a pénz nevű dolog.
B_kanya
2021. július 31. 13:58
"Hogy ha egy külföldit elhívunk Magyarországra, akkor azt csak akkor lehet megtenni, ha százszázalékosan azonosulunk vele és vakon követjük minden állítását." Ezek ilyenek, ezek szolgalelkűek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik