Pár éve még a zsidók kiszorításáról ábrándozott, most Gyurcsány Ferencnek köszöni a támogatást a szegedi jobbikos

2021. július 29. 14:20
Tóth Péter Facebook-oldalán nyilvánosan követelt fajvédelmet, megszüntette volna Szlovákiát, és a görög neonáci Arany Hajnal pártot dicsőítette.

Gyurcsány Ferenccel egy pult mögött. Köszönöm a szegedi baloldali szavazók bizalmát és Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnökének támogatását”. Ezt a bejegyzést Hont András vette észre a Facebookon. A poszt Tóth Pétertől, a szegedi Jobbik jelöltjétől származik.

Azonban nem volt mindig ilyen harmonikus a viszony a csongrádi jobbikos és a DK között: zsidók és cigányok kiszorításáról ábrándozik a Jobbik szegedi jelöltje – írta meg a 24.hu 2014 július 25-én. A cikk alanya nem más, mint Tóth Péter.

Tóth Facebook-oldalán nyilvánosan követelt fajvédelmet, megszüntette volna Szlovákiát, „bibsizett” és a görög neonáci Arany Hajnal pártot dicsőítette – derül ki a hét évvel ezelőtti cikkből.

„Köszönöm minden Csongrád megyei jobbikos harcostársamnak a munkáját!” – írta egy Kurucinfó-cikkhez kapcsolódva, ami arról számol be, hogy a megye egyetlen iskolájában sem kértek zsidó hitoktatást. „1920-ban is már látták a problémát” – ezt egy olyan újságcikkhez írta, ami a zsidóságot állítja be a világ problémájának. A Tavares-jelentés kapcsán pedig ezt írja: „a bibsi portugálnak sincs jobb dolga, mint minket lehúzni”.

A végsőkig harcolunk a liberális söpredék és a genetikai hulladékok ellen” – jelentette ki Tóth 2013-ban a melegfelvonulás kapcsán. Arról is beszámolt, hogy kinyílt a bicska a zsebében és számon kérte kisfia bölcsödés csoportvezetőjét, mert játékból szoknyát adtak rá. „Kezdem úgy érezni, hogy szép csöndben ellep minket a liberális szar” – fűzte hozzá, mellétéve a nyíltan Szálasi-tisztelő Vádló Bitófák együttes egy dalát, amiben többek között a „kampós orrú csürhe, ami vigyáz rájuk” sor hangzik el.

Tóthegy évvel később pedig átnevezési harcba került a helyi DK-val. Azt javasolta egy 2015-ös sajtótájékoztatóján, hogy ne csak a Ságvári Endréről elnevezett iskolát, hanem a Károlyi Mihály kollégiumot is nevezzék át, és azt is kijelentette a párt önkormányzati képviselője, hogy a terrorista pártján állnak a Je suis Ságvári szlogent használó tiltakozók is. Akkor a DK szegedi elnöke lemondásra szólította fel Tóth Péter önkormányzati képviselőt.

„A Demokratikus Koalíció álláspontja szerint Károlyi Mihályt nem terheli felelősség a gyalázatos trianoni békéért. Ő volt az, aki 1916-ben megpróbálta a különbékét megkötni az Antanttal, és arra próbálta felhasználni kapcsolatait, hogy Magyarország legalább elfogadható feltételekkel tudjon kijönni a vesztes háborúból” – jelentette ki Binszki József, a párt helyi szervezetének elnöke.

Tóth nevéhez kötődik a három évvel ezelőtti hangfelvétel-botrány is.

Nyitókép: Tóth Péter Facebook-oldala

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szürreális.

Emlékeztek, hogyan vitáztunk végig egy teljes évtizedet a nagypofájú jobbikosokkal, akik ugyebár megmondták, hogyan kell tényleg radikálisan asztalra csapni, EU-ból kilépni, NATO-ból kilépni, cigányokat megrendszabályozni, zsidókat kordában tartani, PRIDE-ot betiltani, halálbüntetést bevezetni, a gaz Nyugattal szemben Keletre nyitni, Gyurcsányékat, az MSZP-SZDSZ-t végképp földbe tiporni, a határrevíziót terítékre venni, nem folytatom... és persze folyton folyvást erősödtek, és már mindenki, mindenki ismerőse, mindenki ismerősének az ismerőse, de még talán mindezek kutyája és macskája is jobbikos volt, és karnyújtásnyira volt a jobbikos kétharmad... és csak az a gyenge és puha és kollaboráns Fidesz állt az igazmagyarok útjában...

... és az évtizedes folyamatos jobbikos szájtépésből lett... EZ.

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

Igaz.
Csak ugye itt még súlyosabb a helyzet, hiszen az egész Jobbik identitásának az alapja volt egy végletekig fokozott ideológiai hév, kérlelhetetlenül, már-már teátrálisan... lásd Szent Koronára tett eskü és egyebek.

Összefogás a szél-széljobboldali nácikkal, büszke lehetsz rá.

Amúgy nem áll túl jól a szénátok még ilyen extrém körülmények között sem. Vajon marad a nicked, ha bukik a Moslék?

Itt van prezentálva a cikkben egy virtigli náci, jelenlegi közös listás, közös jelöltes, összefogásos szövetségesetek.
Még egyszer idézzük?

Gúnyolódhatsz nyugodtan, de
ad1) Volnertől vagy Toroczkaitól pl. nagy valószínűséggel nem tudsz idézni hasonlóan ormótlan, tahó zsidózást stb,
ad2) nem a Fidesz indul közösen, egybeforrva a Volner Párttal vagy a Mi Hazánkkal.

Na akkor innen fuss nekj még egyszer.

Amúgy bármi lesz, én itt leszek 2022 áprilisa után is. A vacskamati nick is?

X-en van nálam már rég ez az agyhalott. Még a nickneve is ostobaságról árulkodik. Helyesen ez lenne:

Libsi alázott (szigorúan külön írva).

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés