Nem. Nem. Nem. Nem. Nem. Soha!

2021. július 26. 09:22

Hadba megyünk a véres kard hívására, megvívjuk a háborút, és megvédjük magunkat, a gyermekeinket, a magyar, keresztény, normális Magyarországot.

2021. július 26. 09:22
null
Ágoston Balázs
Ágoston Balázs
Magyar Nemzet

„A Nyugat beteg. A Nyugat hátborzongató őrült öntudattal a halálába rohan. A Nyugat el akar pusztulni. Legyen, ha így akarja. De mi oldjuk el magunkat a végzettől! Mi ne táncoljunk a hamelni patkányfogó halálos furulyaszavára! Mi maradjunk magyarok, maradjunk jövőt teremtő férfiak és nők! Maradjunk normálisak!

Ezért kell ismét népfölkelőkként háborúba mennünk. A küzdelem vállalása elemi nemzeti és családi érdek, és amelynek öt kérdésére minden becsületes, ép lelkű, józan ember határozott nemmel válaszol.

Mert ebben a harcban nincs kiegyezés, nincs egyrészt-másrészt megközelítés, nincs kétféle lehetséges álláspont, fenyegetőzzön, zsaroljon bár beteg gyűlölettel az Európai Unió jogrendjét gátlástalan puccsal elpusztítani igyekvő, Eurokolhoz-diktatúrát építő Brüsszel, provokáljanak, buzdítsanak bár a népszavazás, azaz az önvédelem bojkottjára az emberellenesség bűnébe szemlátomást kéjjel merülő moslékkoalíciós epizodisták. Világosan, határozottan adjuk értésére az infernális fertő külföldi ügynökeinek és az önvédelmi harcot máris hátba támadó magyarországi hazaáruló ágenseinek, hogy aki beteg vággyal nyúl a gyermekeink felé, annak kezét bizony kíméletlenül el fogjuk lökni.

Nem, nem támogatjuk, hogy köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak.

Nem, nem támogatjuk, hogy kiskorú gyerekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek.

Nem, nem támogatjuk, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetők legyenek nemi átalakító kezelések.

Nem, nem támogatjuk, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be.

Nem, nem támogatjuk, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg.

Hadba megyünk a véres kard hívására, megvívjuk a háborút, és megvédjük magunkat, a gyermekeinket, a magyar, keresztény, normális Magyarországot. Most és mindörökké.”

Nyitókép: Trenka Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr T
2021. július 28. 09:44
Véres kardról, meg háborúról álmodozás, beteg gyűlöletről, meg hazaáruló "ágensekről" hadoválás. Minden benne van ebben a cikkben, ami miatt normális ember messziről elkerüli a szélsőséges nacionalistákat.
Valaci
2021. július 28. 00:05
Ekkora marhaságot! Olyan, mintha arról vitatkoznánk, hogy tudjon-e a teknősbéka repülni. Az LMBTQ emberek semmi többet nem akarnak, csak hogy fogadjuk el őket, és hagyjuk, hagy szeressék egymást. Egyik sem akarja, hogy én is meleg legyek. Ha így lenne, én is szólnék ellene. Az egy hülyeség, hogy bárki homoszexuálissá válna a propaganda hatására. A tudósok már régen megtalálták azt a gént, ami ezt okozza. Ez a tulajdonság az egész állatvilágban jelen van. Ez pedig azt jelenti, hogy van valami haszna! Az pedig egy ordas nagy hazugság, hogy bárki az óvodákban akarna ilyen jellegű propagandát folytatni. A szexualitás a pubertás korban kezdi érdekelni a gyerekeket. Teljesen felesleges lenne ennél korábban beszélni erről. Végül néhány mondat a nemátalakításról. Az sem százas, aki ezt a maszlagot beveszi! Az elsődleges nemi jelleg az, ami a tudatunkban van. A másodlagos nemi jelleg pedig az, ami kívülről látszik. Az emberek túlnyomó többségében a kettő fedi egymást. Akinél ez a kettő különbözik, azok szinte mind öngyilkosok lesznek meg fiatalon. A műtétet csak a nagykorúak kezdeményezhetik. A procedúra évekig tart. Nagyjából a huszonötödik életév, mire megvalósulhat. Szóval, felesleges arról vitatkozni, hogy engedjük-e repülni a teknősbékát. A teknős úszni akar!
-Zsolt-
2021. július 27. 02:12
Ennek gyereke?? Maximum Németh Sziszitől!
wrfri
2021. július 26. 16:02
Gyöngyöm. A nyugat, az ókori görög-római kultúrájával, jogával, filozófiájával és demokráciájával élt és virult a melegek elfogadása mellett is. Ma is. Az agy sejtjeid ellenben erős hanyatló tendenciát mutatnak, de sajnos úgy érzed nyilvánosan kell bemutatnod ezt a folyamatot ilyen agymenésekkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik