A PDSZ más kérdéseket tenne fel a népszavazáson

2021. július 23. 8:33
„Szorult helyzetében a kormány megint a legelesettebbet állítja célpontba, csak hogy elterelje kínos ügyeiről a figyelmet” – olvasható a szervezet kampányoldalán.

Amint arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette: a kormány népszavazást kezdeményez a gyermekvédelem ügyében. 

„A PDSZ átlát a szitán. Szorult helyzetében a kormány megint a legelesettebbet állítja célpontba, csak hogy elterelje kínos ügyeiről a figyelmet, nem beszélve arról, hogy lejáratja a népszavazás jogintézményét is” – írja a nedolgozzingyen.hu.

A szervezet a kormányfő által kezdeményezett népszavazási kérdéseket „kijavította”. „Ha már népszavazás kell, hát ezeket kérdezze meg a miniszterelnök a társadalomtól!” A szakszervezet olyan kérdéseket tenne fel, mint:

  • „Szeretné-e ön, ha folytatódna a trend és a kormány teljesen lezüllesztené az állami oktatást?
  • Mit szeretne ön? Szeretné, ha a gyermeke képzett szakemberektől kaphatna segítséget az iskolában szexuális felvilágosítást érintő kérdésekben?
  • Valóban elhiszi ön azt az állítást, hogy az iskolában kiskorú gyermekeknek szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartanak?”

Címlapképen: Aktivista a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) az alaptörvény hetedik módosítása elleni demonstrációján.

Kép forrása: MTI Fotó: Kovács Tamás

Összesen 127 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Szeretné, ha a gyermeke képzett szakemberektől kaphatna segítséget az iskolában szexuális felvilágosítást érintő kérdésekben?"
Végül is Terry Black is képzett szakember volt ha úgy tetszik- és akkor a válasz egyértelműen nem...

Én meg arra tennék fel kérdéseket, hogy a szülők hogyan értékelik a pedagógusok munkáját.
A forradalom alatt volt egy jezsuita tanárunk, aki azt mondta: Ne a pártot szeresd, hanem a Hazádat.

A PDSZ-nek én feltenném azokat a kérdéseket, amiket egy nyugati szabad szakszervezeti tag feltenne:
Mikor volt a normálisan három évenként tartandó tisztújítás?
A tisztújítás milyen szavazási formában történt?
Kik szavazhattak?
Pozíciónként hány jelöltre?
Hogyan folyt a korteskedés?
Mely szervezet vezette le a tisztújítást?
Stb.

Meg kell kezdeni egy új Magyarország felépítésének előkészítését.
Első pont, a normális élet megteremtése, az arra való törekvés biztosítása, közterületi csendőrség felállítása, a kulturált emberi méltóság védelmére...

A PDSZ szivárványos logója eleve hiteltelenné teszi a kérdést. :)

"Valóban elhiszi ön azt az állítást, hogy az iskolában kiskorú gyermekeknek szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartanak?”

Itt van a finom félrevezetés. Nálunk még nem, de nyugaton ez már létezik. Ezért most kell ennek elébe menni, mert itt is el akarják terjeszteni. A Momentum már kiállt mellette.

Ugyanaz a kommunikáció, mint 2015-ben a migráció kérdésében. Álprobléma volt, aztán átcsörtetett 400 ezer migráns az országon, és erre fel a beözönlés helyén, a lényegében védhetetlen déli határon létrejött a kerítés.

Mi ezzel a probléma? Mindegy, hogyan fejtik ezt ki, a gyakorlati lépések naturális leírásával, vagy anélkül. Nőből nem lesz férfi, férfiből nem lesz nő, legfeljebb utánzat lehet belőlük. Vagy inkább valamiféle torzó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés