Deutsch Tamás a kardvívást választja a Pride helyett

2021. július 22. 19:21
Az EP-képviselő is reagált a Momentum LMBTQ-kampányára.

„Köszönöm a meghívást fiúk és fiúk, illetve lányok és lányok (és így tovább, és így tovább), de ebben az időpontban sajnos nem érek rá, az olimpia férfi kard egyéni döntőjében fogok a magyaroknak szurkolni. Büszkén. Ennyi” – áll Deutsch Tamás posztjában. 

A magyar vívóválogatott tagjai egyformán úgy nyilatkoztak, hogy jó felkészülés után már alig várják a tokiói olimpia jövő pénteki rajtját, hogy pástra léphessenek. A küldöttség csütörtökön kel útra a japán főváros felé a szövetségi kapitányt helyettesítő sportigazgató, Boczkó Gábor vezetésével.

„Mindenki maximálisan elvégezte a munkát, már csak a finomhangolás van hátra. Hivatalos elvárás nincs a csapat felé, de én úgy gondolom, hogy az a vívó, aki ilyen nehéz kvalifikációs rendszerben kijutott az olimpiára, az úgy vághat neki a versenynek, hogy minimum a legjobb nyolc közé szeretne kerülni, de inkább érmet szeretne nyerni. Ha pár dobogós helyezéssel térünk haza, az már remek eredmény lesz” – fejtette ki Boczkó Gábor a magyar válogatott hétfői sajtótájékoztatóján a tatai edzőtáborban. 

Fotó: Momentum, Facebook

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A NOmentum ezzel az invitálással politikai faktorrá emeli a buzikat.
Várom a buzik elhatárolódását.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés