A népszavazásról

2021. július 22. 15:27

Bencsik András
Demokrata
Egy kormányt – reméljük nem kerül rá sor, teszünk is érte – le lehet váltani, de egy népet nem.

„A polgári demokrácia második legerősebb eszköze a népszavazás. Az első maga a választás. Az a tény, hogy a kormánynak a lakossághoz kell fordulnia, hogy az arcátlan brüsszeli zsarolással szemben megvédelmezze a magyar gyermekeket a különféle szexuális befolyásolásoktól, két tanulságra mutat rá.

Az egyik az, hogy az Európai Unió kifordult önmagából.

Józan ésszel felfoghatatlan, hogy a járvány utáni talpra álláshoz megítélt támogatást visszatartsa csak azért, mert Magyarország nem hajlandó beengedni az iskolába a különféle LMBTQ-szervezeteket. Szégyen, hogy ennek a hecckampánynak a vezetője Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke hétgyermekes családanya. Nem gondol a saját gyerekeire?

A másik, fontosabb tanulság az, hogy a magyar demokrácia mérföldkőhöz érkezett.

Ha a népszavazás érvényes és sikeres lesz, amiben nem kételkedünk, hiszen a magyar társadalom szereti és védi a gyerekeket, akkor a magyar lakossággal, ha úgy tetszik, a magyar néppel kerül szembe az uniós agresszió. Egy kormányt – reméljük nem kerül rá sor, teszünk is érte – le lehet váltani, de egy népet nem.”

Nyitókép: Michal Cizek / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 145 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vigyázz, mert az alkohol öl butít és nyomorba dönt. Márpedig írásod alapján nem vizet ittál, mielőtt nekiláttál ennek a kis szösszenetnek.
Amúgy az egyszeri feleség is azt mondta a férjének, hogy "neked mindenről csak az jut az eszedbe".
Ha te olvasol egy olyan hozzászólást ami neked nem tetszik, akkor a szerző minimum pedofil. Csodálom, hogy Böszmét nem hoztad ide!!!

Amúgy kíváncsi vagyok, hogy Bencsik elvtárs akkor miről fog értekezni, amikor érvénytelen lesz a népszavazás.

Merthogy Bencsik elvtárs azért tud írni:
"...Bencsik András, aki a nyolcvanas években a Népszabadság pártélet rovatában publikált, és ódákat zengett a Szovjetunióhoz fűződő érzelmi kötődésről..."

Bocsika, de én soha nem írtam azt soha a velem vitatkozókról (rólad sem), hogy pedofil lenne az illető.

Az én fiaim már felnőttek és még nincs unokám. Ettől függetlenül megértem azokat akik féltik a gyereküket/unokájukat, de az barokkos túlzás, hogy minden bokorban ott rejtőzik egy LMBTQ aktivista vagy egy pedofil. Az viszont tény, hogy ma a lakosság egy része az LMBTQ csoportba tartozik, tehát az a fejnek a homokba dugása, hogy ha nem beszélünk róluk akkor nincsenek is.
Itt jön az iskola és a szülők felelőssége, hogy hogyan beszélnek erről a csoportról, mert a gyerek kíváncsi és ha nem kap infót tőlük akkor utánanéz maga és akkor nem biztos, hogy a megfelelő információt fogja kapni.

Hát öreg, ha én pedofil vagyok, akkor te meg LMBTQ aktivista.
Mert a te írásaidból meg erre lehet következtetni.

Én meg ehhez:
"...Ha te olvasol egy olyan hozzászólást ami neked nem tetszik, akkor a szerző minimum pedofil. Csodálom, hogy Böszmét nem hoztad ide!!!"

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés