Amit a Fidesz művel, az nem gyermekvédelem, hanem a gyerekek kihasználása

2021. július 22. 22:32

Ennek az egész aljas vircsaftnak pont a gyermekvédelemhez van a legkevesebb köze.

2021. július 22. 22:32
null
Balavány György
Balavány György
24.hu

„Na, lesz »gyermekvédelmi« népszavazás! Hölgyeim és uraim, kedves barátaim, a magyar miniszterelnök szavai következnek:

Sérelmezik, hogy nálunk nem lehetséges az, ami Nyugat-Európában már állandósult. Ott az LMBTQ-aktivisták bejárnak az óvodákba és az iskolákba, ők végzik a szexuális felvilágosítást. Nálunk is ezt akarják, ezért a brüsszeli bürokraták fenyegetőznek, kötelezettségszegési eljárásokat indítanak, vagyis visszaélnek a hatalmukkal.

A Fidesz kamukérdőíveit következetesen bojkottálom, de ezúttal elárulom: nem támogatom, hogy bárki nemátalakító műtétre, vagy ilyen kezelésekre akarjon rábírni gyermekeket, meg azt sem, hogy a gyermekek számára ezek elérhetők legyenek, és azt sem, hogy a gyermekek felnőtt tartalmakat nézegessenek. Ezeket nyilván senki sem akarja, akinek csöpp esze van.

Amúgy a valóságban nyilván nem LMBTQ-aktivisták végzik az iskolákban a szexuális felvilágosítást; de hát megszoktuk, hogy a Fidesz akkor is hazudik, ha kérdez.

Az első és az utolsó kérdéssel különösen nagy gondban vagyok.

Az elsővel azért, mert szülőként eddig sem kérdezett senki, mit tanítsanak a gyerekeimnek a nemi irányultságokról; így például az egyik gyerekem biosztanára simán elmagyarázta a homoszexualitásról a tizenhárom éveseknek, hogy súlyos defekt, ami a természet rendje ellen való. Ezentúl talán megkérdeznek engem ilyesmiről? És a hittanos gyerekek szüleitől engedélyt kérnek, mielőtt kioktatnák a csemetéiket arról, hogy a homoszexualitás halálos bűn?

Az utolsó kérdéssel meg az a gond, hogy »a nem megváltoztatására vonatkozó médiatartalom« az európai epikus  hagyománytól elválaszthatatlan, a Kaineus-legendától olyan magyar népmesékig, mint a Béla kisasszony meg az irodalom fiúruhás hősnői, szóval ezt a transzgender-dolgot nem most szarta a liberális ürdüng, hanem bizony az emberi kultúrával egyidős. És hát ilyen gyökeres dolgokat nem lehet kiszaggatni csak úgy ukmukfukk, kedves izé, konzervatívok.

És javasolnék egy alternatív kérdéssort, ha már mindenáron gyermekvédelmi a népszavazás:

Akarja-e Ön, hogy a gyermekeit politikai propagandaeszközként használja a kormányzat?

Támogatja-e, hogy a kiskorú gyermekeket társadalmi kisebbségek elleni masszív gyűlölködésre neveljék?

Támogatja-e, hogy a szegény családoktól az állam elvegye a gyermekeiket, ahelyett, hogy a családokon próbálna segíteni?

Támogatja-e, hogy a családból kiemelt gyermekeket börtönszerű építményekben összezsúfolva verjék és akár szexuálisan kihasználják?

Támogatja-e, hogy a kormány kirakattörvények mögé bújva a katolikus egyház fenntartásába adja át a magyar gyermekvédelmi intézményeket?

Válaszoljon ki-ki a lelkiismerete szerint. Legalább önmagának.”

Fotó: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csak szólok
2021. július 24. 10:01
Balavány blöfföl. A Béla királykisasszony meséje Mária Terézia történetének áthallása, akit politikai okokból férfiúsítottak, hogy király lehessen, de mindenki tudja, hogy 16 gyermeket szült. Béla királykisasszonyt is azért fiúsították, hogy a világ elfogadja királynak, ne legyen háború a trónért. Ennek semmi köze az LMBTQ-hoz, a transzneműekhez és más eszement genderhez. Azért csodálom ennek a fickónak az ügyködését, mert tudtommal 4 gyerek apja. Nem érzi a veszélyt, vagy örülne, ha a gyermekei is megperdülnének?
Karbantartó9
2021. július 24. 08:51
Remélem minden utódod nemváltó meleg lesz! Kivétel nélkül!
night watch
2021. július 24. 07:52
Undorító, nyálas ködösítés. Olyan, mint amikor a tintahal egy nagy adag tintát ereszt ki magából, hogy menekülni tudjon.
Robertoo
2021. július 23. 22:40
Gyűlöletből: jeles!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik