Lelepleződött hazugság

2021. július 19. 09:46

Orbán korábban migránsokkal riogatta a kevéssé tájékozott magyarokat, most LMBTQ-aktivistákkal.

2021. július 19. 09:46
null
Bauer Tamás
Facebook

„Orbán Viktor miniszterelnök a szerbiai látogatása során tartott sajtótájékoztatóján azzal vádolta meg az Európai Bizottságot, hogy LMBTQ-aktivistákat akarnak az óvodákba és iskolákba küldeni. A Bizottság cáfolta ezt a vádat. Egy újságíró megkérdezte Gulyás Gergely minisztert, hogy mire alapozzák ezt az állítást, melyet egyébként ő is megismételt. Gulyás erre az alábbiakat olvasta fel az Európai Bizottság által 2020-ban elfogadott LMBTQ-stratégiából:»A Bizottság támogatni fogja a gyermekek számára nyújtott befogadó oktatás biztosításával kapcsolatos oktatás bevált gyakorlatok cseréjének ösztönzését. Foglalkozni fog az oktatásban megjelenő nemi sztereotípiákkal. A Bizottság támogatni fogja azokat a projekteket, amelyek a kulturális kifejezésmód használatával előmozdítják az LMPTQ személyek teljeskörű befogadását. A Bizottság növelni fogja az LMPTQ személyek egyelőségét azáltal, hogy beépíti azt a releváns oktatási kezdeményezésekbe.«

Ezt olvasta fel Gulyás mint »bizonyítékot«. Az RTL Klub újságírója joggal jegyezte meg: »Ebben nincs szó arról, hogy LMBTQ-szervezeteket engednének be az iskolákba.« Mire Gulyás: »Hát, ha Önnek ez ebből nem következik, akkor kedélyes egyet nem értés áll fenn közöttünk.« »Nem ez következik belőle. Nem ezt írták.« – ismételte meg az újságíró. »Nehéz ennek a végrehajtását másként elképzelni«, így Gulyás. Pedig nem így van: az idézett passzus arról szól, hogy valakik – mindenekelőtt az iskolai oktatás részvevői: tankönyvek szerzői, maguk a pedagógusok – ilyen tartalmú tananyagot, segédanyagokat juttassanak el a tanulókhoz.

Ahogy a határon túli magyarok helyzetéről, jogairól nem határon túli magyar szervezetek, a cigányok emancipációjáról nem cigány szervezetek nyújtanak ismereteket a magyar iskolásoknak, úgy a szexuális kisebbségekről sem az érintettek saját szervezeteinek kell eligazítaniuk a gyerekeket. Elképzelhetetlen, hogy ezt Gulyás ne értené. Nem, itt arról van szó, hogy miként Orbán korábban migránsokkal riogatta a kevéssé tájékozott magyarokat, most LMBTQ-aktivistákkal riogatja őket. Már megint hazudott egy jót. Gulyás szemlátomást felkészült arra, hogy ezt a hazugságot valamivel alátámassza, de nem sikerült, mert nem sikerülhetett neki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2021. július 20. 21:00
apád sírját leszartuk!
pomogat
2021. július 20. 19:51
Bauernek kellene még egy, vagy két kényszer körömépítő továbbképzést !!!
Eva-Anna
2021. július 20. 18:02
Tegnap volt egy TV adas egy kisebb csatornan Németorszagban. Többek között a pedofilokrol a börtönben. Nos, az becsült adatok szerint kb. 250.000 pedofil ferfi van Nemetorszagban. Akkor Magyarorszagon kb. 32.000. 32.000 potencialis bünözö ferfi. Persze valahany nö is, de ez nem igen jellemzö.
Csendőr
2021. július 20. 17:44
Bauer csallád 1954.Vacsora, már nem a konyhában hokedlin, hanem egy szép elkobozott villa ebédlőjében. Kis Bauer.:papi,ma hány körmöt téptél le, hoztál belőle? Nem kicsikém, ma talpat gumibotoztam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik