Dzsudzsákot torkon ragadták, amikor csapattársa védelmére kelt

2021. július 18. 11:49
A Debrecen – Vasas derbin szabadultak el az indulatok.

A Debrecen és a Vasas (az előző idényben mindkét csapat a másodosztályban szerepelt, de a Loki feljutott) szombaton Telkiben mérkőzött meg egymással, úgy, hogy a kétszer negyvenöt perc után még harmincat ráhúztak, számol be a 24.hu. A rendes játékidőben mindössze egyetlen gól született, azt Dzsudzsák Balázs, a Debrecen csapatkapitánya szerezte tizenegyesből, majd a harmincperces ráadásban Bárány Donát és Pintér Donát révén még kétszer talált be a Loki.

A ráadást mindkét csapat 11-11 játékossal kezdte, de a rendes játékidő végén Káprály Mihály játékvezető a Debrecenből Ugrai Rolandot, a Vasasból Szilágyi Zoltánt állította ki, amikor egy kakaskodás után elszabadultak az indulatok. Dzsudzsák egyből Ugrai védelmére kelt, és felvette a kesztyűt a túlerővel szemben, közben torkon ragadták az egykori válogatott játékost.

Fotó: Facebook/dvscfoci

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kakaskodás?? Mocskos hímsoviniszta szóhasználat, lehet, hogy nem bináris volt a választott neme, ezért legfeljebb "baromfiaskodás"-ról lehet beszélni. Ment a feljelentés az UEFA-nak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés