Márki-Zay: Vádalkuval kerülnek rács mögé a főbűnösök

2021. július 16. 15:36
A hódmezővásárhelyi polgármester szerint hosszú évekre börtönbe lehet majd juttatni „hazánk ezeréves történelmének legnagyobb rablóit”.

„A vádalku intézménye nagyon fontos, mert a fideszes potentátok nagyon sok mindent tudnak egymásról, és remélhetően a bíróságon elmondják majd. Ennek a rendszernek annyi kiszolgálója van, és ha egy tisztességes, jogállami bíróság fogja őket faggatni a legszigorúbb büntetés igényével, akkor ezek az emberek majd minden mást is elmondanak és hosszú évekre börtönbe lehet majd juttatni a nemzetünket kirablókat, hazánk ezeréves történelmének legnagyobb rablóit – mondta Márki-Zay Péter heti Facebook-videójában.

Hódmezővásárhely polgármestere azt írja a Facebook-posztjában, hogy vasárnap esti élő bejelentkezésében újra felelevenítette a Pusztaottlakán történteket, „amikor éppen az a békés megyei képviselő, Simonka György lepte meg jelenlétével a kampányeseményt, vízzel kínálva őket, aki ellen korrupciós bűncselekmények vádja miatt nyolc és fél év fegyházbüntetés kiszabását indítványozta nemrégiben az ügyészség”. Márki-Zay arról tájékoztat, hogy a bejelentkezés szimbolikusan „a milliárdos pályázati pénzeket felemésztő, mégsem kellő ütemben fejlődő Like fest Park nevű ipari park mellől történt”. A polgármester szerint miután kikapcsolták a mikrofont, Simonkával Lázár Jánosról beszélgettek.

Összesen 277 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Erről a Sztálin által vezényelt vörös terror sok milliós áldozatának egyik áldozata, nagyszerű költője, Oszip Mandelstam verse jut az eszembe:

Dicsőség-harsogó jövendő századok

Dicsőség-harsogó jövendő századok
s egy új, magasztos emberfaj miatt
elvették tőlem az atyai dáridók
víg seregét s a méltóságomat

Ez a farkasölő eb-éra letepert
de vérem szerint farkas nem vagyok
gyűrj inkább a szibériai sztyepp
kabátjába, mint egy sisakot,

hogy gyáva korcsokat s szennyt ne lássak én,
s kerékbetört és véres csontokat,
s mint csillagok, a kék rókák felém
éjjelszűz fénnyel ragyogjanak.

Vezess az éjba, hol a Jenyiszej folyik,
s eléri a fenyő a csillagot,
mert farkas nem vagyok se vér, se szív szerint,
s csak egyenrangú gyilkolhat meg ott.

Orbán Viktor bokájáig sem érő vérgőzös Lenin-fiúk , szellemi gnómok toporzékolnak itt naponta, hazai és külföldi megbízóik zsoldjában. Öklöt ráznak, vért kívánnak, a börtönöket megtölteni politikai ellenfeleikkel, persze a nép, az igazság nevében. Már arra sem figyelnek, hogy még él olyan generáció, amely szemtanúja volt szellemi elődeik gyilkosságainak, nemzetpusztító "jótéteményeinek", a mindent a népért hirdetőknek, a néptől mindent elvevőknek, a bolsevik nomenklatúra ország kifosztó , elszámoltatás nélküli bűneinek. Annak, hogy a nép nevében csapták be, adták el az országot.

Orbán, a Fidesz egyik bűne a beígért elszámoltatás elmaradása. Hányingert keltő az ártatlanokat kötélre küldő egykori börtönügynök lányának gyors, zsigerből eredő márki mögötti felsorakozása. Igen V. Máriára gondolok.

Nem gondoltam volna, hogy a csatornapatkányok újból nyilvánosságot kapnak. Emlékszünk ugye, amikor a házmester suttogta, majd jön szálasi, s mindent megold. A mára adaptálva ezt a gonosz, gyilkos lelkiséget....majd jön márki, feri és társai, s boldog lesz a nép.

Tőlük nem, de remélem, hogy naponta növelik a normalitásban hívők táborát, a 22-ben Fideszre voksolók millióit.

Jakab, azt már el sem tudod képzelni, hogy az emberek tőled, tőletek kapnak hidegrázást, a bolsi-náci tempótól?

Juszt Lacika is megszólalt a harmadik oltás kapcsán, elismerem, joggal. S itt Orbán másik bűne jut az eszembe, egy hiteles, naprakész konzervatív média, kormányzati kommunikáció megteremtésének hiánya. A miniszterelnök adja fel a magas labdákat, pontosabban alkalmatlan munkatársai.

Mi akadályozza meg a kormányt abban, hogy naponta informálja azokat, akik nyelvtudás hiányában nem tudják kellően figyelemmel kísérni az oltásokkal kapcsolatos nemzetközi történéseket?

Miért nem tudták tájékoztatni az embereket legalább az alábbiakról:

- A Pfizer, harmadik oltásra irányuló kezdeményezését úgy a Fda, mint az Ema erős fenntartással fogadta, s fékezi a kezdeményezést, azt állítva, hogy a két oltás elégséges
védelmet jelent még a Delta variáns esetében is
- Nicán Horovic izraeli eü miniszter kijelentette, egyenlőre az immunhiányos betegek, a transzplantáltak, az onkológiai kezelés alatt állók harmadik oltását tervezik
- Izraeli vizsgálatok szerint két oltás után a szervezet általános védettségi szintje 94 százalékról 64 százalékra esett vissza, viszont a súlyossági kockázat 97 százalékról csak 94 százalékra, amit marginálisnak neveztek
- a WHO sem támogatja a harmadik oltást - tény, hogy számos régióban a vakcina hiány miatt katasztrofális a helyzet - a booster ugyan bekövetkezhet, de akkor is csak
szelektíven, az idősek, krónikus betegek esetén ajánlott oltani
- Sergio Abrigani milánói immunológus szerint a védettség szintje ugyan csökken, de a jelenlegi tudományos vizsgálatok nem igazolják a harmadik oltás szükségességét

Szóval jóval árnyaltabb a kép, bonyolult a helyzet, egy miniszterelnök is világítson rá ezekre, ha már megszólal.

Az olyan primitív emberekkel, mint jánosbácsi egyszerűen ne álljatok szóba.

Tiszteletben tartom a véleményedet, de nem értek vele egyet. A SOTE egy szelete a világ egészségügyi vonatkozási pontjainak, a magam részéről szélesebb körben szeretek monitorizni. Ez nem jelenti a SOTE lebecsülését, a világ egyik legjobb tudományos központjának tekintem, de kíváncsi vagyok, mint mond Fauci Washingtonban, vagy az izraeli egészségügyi miniszter. De Pristinában is születhetnek figyelemre méltó kutatási eredmények, tehát nem állítok fel sorrendet.

A téma fontossága okán, akár a műsoridő terhére is, Orbán Viktor röviden bemutathatta volna az eltérő álláspontokat, képet adhatott volna a sem ide, sem oda magatartás hátteréről. De veheted ezt az én túlzott elvárásomnak. A legfontosabb, hogy 22-ben a Fideszre szavazzunk. Mondom ezt pártoktól független gondolkodóként, a normalitás híveként.

Alapvetően egy táborba tartozunk, de engedd meg, hogy ne értsek Veled egyet. A 22-es év tétje óriási, most minden rezdülésre oda kell figyelni, miniszterelnöktől az önkormányzati képviselőig. Van akinek elég Orbán Viktor neve, van aki ennél többet vár el. A kedves nővért pejoratíve használod, ne tedd, az ágytálat Tőlük fogod kapni, a lehető legnagyobb társadalmi megbecsülés illeti Őket.

Az nem zavar titeket, hogy nem bűnösök? Előre kész az ítélet? A legrosszabbat hoznátok vissza!!!

Segítek pózolni a hiányosságaidat.

Január–április viszonylatában a bruttó átlagkereset 425 ezer forintot, a nettó átlagkereset pedig csaknem 283 ezer forint volt, a KSH adatai szerint. Ez 9,6 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához viszonyítva.

A reálkereset 5,8 százalékkal emelkedett, a fogyasztói árak előző év azonos időszakához mért, 3,6 százalékos növekedése mellett.

https://index.hu/gazdasag/2021..

Nem mondod! A balliberális már sokkal rosszabb, mint a náci, meg a kommunista? Megbeszélted ezt az ellenzékkel?

Rákosiék pont így alkalmazták. Kínvallatás is lesz Márki Zay személyes felügyeletével?

Ha mégsem, akkor kreáltok, Dobrevnek biztosan megvan még a fiókban a nagypapa receptje. Minden mondat, ami elhangzik ezen a téren a Rákosi kort idézi. Háttérben az elszovjetesedő EU-val.

Figyelj! Az ellenzék és a nemzetközi ellenség már biztos, hogy mindent megvizsgált. Gondolhatod, hogy tíz évig kutakodtak, hogy lemondassák OV-t. És: nem találtak semmit. Ezért hazudoznak össze-vissza.

Nyugi, le fog sújtani! Újabb 2/3-dal

Miért tetted idézőjelbe? Nem ez van a Teremtés könyvében.
Klasszikusokat pontosan illik idézni.

Márkizay folyamatosan fenyegetőzik. Rágalmaz és fenyegetőzik. Nagyon irritáló ez az alak.
Olyan keresztény, mint Szél Bernadett.
Annak is lételeme a feljelentgetés, fenyegetőzés.
Kiképzett hazaáruló mindkettő!

Nem azért jöttél vissza Magyarországra, mert az amisoknál a feleséged szakképzetlensége miatt túl sok kisbaba "elment"?

Dehogynem! Tudod Jézus tanítványai sem tapsikoltak, amikor pimaszkodtak velük, sőt Jézus sem engedte, hogy hülyének nézzék.
Volt egy-két keresetlen szava a vele szemétkedőkhöz.

Mi lenne, ha példát mutatnátok keresztényi szeretetből, irgalomból, nem mindig rajtunk kérnétek számon, ha nem tetszik az a sok szemétség amit elkövettek ellenünk.

Ennek a mondatnak, csak egyféle fordítása és értelme van, amit te szépen átírtál, átértelmeztél, csak ne tennéd idézőjelbe.

Elolvastam, egyáltalán nem beszélt lekezelően, olvasd újra és újra.
Szóval te Svájcból, mert azt állítottad, hogy ott élsz, eljönnél társadalmi munkában a szoci tolvaj politikusokat őrizni.
Végül is testhez álló foglalkozás találtál magadnak.
Szél Bernadettet is te őrzöd? Tudod a választások után börtönbe zárta a Fidesz.

Ez a Márki most megint hamis igazolványokat tesz fel itt a gépére?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés