25 millió forint kártérítést kell fizetnie a lúgos orvosnak

2021. július 7. 20:13
A Fővárosi Ítélőtábla döntésével az ítélet jogerőre emelkedett.

25 millió forint kártérítést köteles fizetni Renner Erikának, az őt megcsonkító „lúgos orvos” -ként elhíresült B. Krisztián a Fővárosi Ítélőtábla ugyanis helybenhagyta az ügyben született elsőfokú ítéletet – közölte a Telex. A támadónak15 napja lesz arra, hogy az összeget kifizesse az áldozatnak.

Magyarországon eddig nem sok példa volt arra, hogy egy ilyen súlyú ügyben ekkora összegű kártérítést ítéljenek meg egy bűncselekmény áldozatának. Ezenkívül a jogerős büntetését töltő férfinak kell állnia a közel 500 ezer forintos perköltséget és a 2 millió forintos fellebbezési illetéket is.

(Telex)

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem kevés. Annyira aljas, h. az életfogytiglan lenne valami.

Ha a történet úgy van feltálalva, h. ez a pacák volt a tettes, az ember hajlamos elhinni. Nem nyert bizonyítást? Volt-e másik gyanúsított? Volt-e beismerő vallomás, v. végig tagadásban volt? Ki más tehette? Az egész sztorival kapcsolatban kétségek merülnek fel?

Sajnálom, h. abszolút készpénznek vettem ezt a történetet. Azért egy ilyen nagy port felvert ügynek nem lenne szabad ilyen mértékben nélkülözni a bizonyosságot.

Horror.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés